Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Xarxa de distribució d’aigua potable a les kunda de Boulembou (Senegal)

Noves dates per a la Convocatòria d'Ajuts COAC a la cooperació local i internacional

Imatge: 
Xarxa de distribució d’aigua potable a les kunda de Boulembou (Senegal). Convocatòria de 2019
ATENCIÓ: Davant el restabliment dels terminis administratius a partir de l'1 de juny, es reprèn el còmput del termini de la convocatòria, que finalitzarà el dia 6 de juliol a les 13 h. 

Amb la voluntat de continuar fent visible la funció social dels arquitectes, el COAC obre, per novè any consecutiu, la convocatòria per a la concessió d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament local i internacional relacionats amb l'arquitectura i l'urbanisme. La concessió d'aquests ajuts respon al compromís del Col·legi de dedicar un 0,7% del seu pressupost anual a finalitats socials.

Poden optar a aquests ajuts les associacions, ONGs, fundacions i altres entitats sense afany de lucre que treballin en el camp de la cooperació al desenvolupament internacional i/o local i comptin per a això amb arquitectes entre els seus col·laboradors, siguin assalariats, voluntaris o amb contracte de prestació de serveis professionals.

Àrees principals: local i internacional
Aquesta convocatòria contempla dues àrees principals d'ajuts: Cooperació al desenvolupament internacional i Cooperació al desenvolupament local. Dins de les dues àrees, es preveuen cinc tipus d’ajuts:

a) Construcció o rehabilitació d'habitatges
b) Construcció o rehabilitació d'equipaments comunitaris
c) Construcció o rehabilitació d’infraestructures
d) Construcció o rehabilitació d’espais públics
e) Planificació urbana

L'import total que es consignarà en aquesta convocatòria és de 47.000 euros.

Presentació de sol·licituds
El sol·licitant, que ha de ser col·legiat/ada del COAC, ha d'omplir el formulari  PDF de sol·licitud o WORD i enviar-lo per correu electrònic a cooperacio@coac.cat abans del 6 de juliol a les 13 h

Els interessats poden consultar els seus dubtes fins a 10 dies abans del termini de presentació, a través de la mateixa adreça de correu electrònic.

La Junta de Govern del Col·legi avaluarà les sol·licituds presentades i resoldrà la convocatòria, comunicant el resultat a partir del mes de setembre.

Consulta les Bases de la Convocatòria 
(versió modificada amb les noves dates)
 

28/05/2020
Tornar