Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Blanc i negre façana d'edifici

L'arquitecte Alfons Ollè i Coderch, guardonat als Premis 'Monovision Photography 2020'

Imatge: 
© Alfons Ollè i Coderch. The Bottle Rack

L'arquitecte i fotògraf Alfons Ollè i Coderch ha estat guardonat als premis 'Monovision Photography Awards' de l'any 2020 per la sèrie fotogràfica ‘The Bottle Rack’, que mostra una selecció de façanes d’edificis plurifamiliars de Barcelona. L'obra ha obtingut el segon premi en la categoria d'Arquitectura, dins d’aquest certamen de prestigi internacional que vol posar en valor la fotografia en blanc i negre.

Ollè i Coderch juga amb diferents façanes per mostrar les relacions entre l'espai públic i el privat, a partir de la identitat individual que traspua cap a l’exterior. Dins la impersonalitat de la ciutat, les façanes parlen dels individus que ocupen els pisos interiors, un tret que ha volgut destacar l’autor amb la seva proposta. Així, amb la seva obra reivindica la individualitat de les ciutats.

Aquest no és el primer reconeixement per a Ollé i Cordech, membre de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya, que ha celebrat més de 150 exposicions i ha estat publicat en webs com Lens Culture o UrbanNext. La seva obra ha estat reconeguda amb més de 70 premis o mencions en concursos internacionals de fotografia, com el Siena IPA o el Fine Art PA. A casa nostra va presentar a principis del 2019 l’exposició ‘MDD-BCN. The Architectural Match’, que es va poder gaudir a la Delegació del Vallès del COAC.

Per a més informació sobre el certamen, consulta el web de Monovision Photography.

25/01/2021
Tornar