Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El Premi Europeu AHI incorpora la Menció especial “Nova Bauhaus Europea” a la seva 6a edició

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En aquesta sisena edició del Premi Europeu AHI (Architectural Heritage Intervention), la inscripció del qual estarà oberta fins al 17 de març, es presenta el lliurament d'una nova Menció Especial que aposta per ressaltar els valors de sostenibilitat, estètica i inclusió que promou la Nova Bauhaus Europea.

Així, a més dels premis que s'atorguen en les quatre categories existents –Patrimoni Construït, Espais Exteriors, Planejament i Divulgació– i la Menció Especial de Restauració, es presenta com a novetat la Menció Especial Nova Bauhaus Europea (NEB), promoguda pel Pacte Verd Europeu signat el 2020 a la Unió Europea.

Amb aquest Pacte Verd Europeu es pretén que la societat connecti amb els seus espais vitals, repensant habitatges, barris i ciutats. Així, la Menció Especial Nova Bauhaus Europea premiarà, d'entre totes les obres presentades al certamen, aquella que en la seva aproximació al patrimoni proposi intervencions que donin prioritat a valors com la sostenibilitat, l'estètica o la inclusió.

Els encarregats d'atorgar aquesta Menció Especial seran els directors del Premi, els arquitectes Ramon Calonge, Oriol Cusidó, Marc Manzano i Jordi Portal, juntament amb l'eurodiputat Marcos Ros. Aquest és Doctor en Arquitectura per la Complutense de Madrid, professor d'Urbanisme a la Universitat Politècnica de Cartagena i, com a representant del Parlament Europeu, promotor del programa de la Nova Bauhaus Europea.

Consulta les bases de la convocatòria al web AHI.
6/03/2023
Tornar