Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova seu del COAC a Terrassa

Seleccionades les 5 propostes finalistes per a l'adequació de la nova seu de Terrassa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
S'han publicat els resultats de la primera fase del Concurs de projectes d’arquitectura per a l’adequació interior de la nova seu de la Delegació del Vallès del COAC i de la Delegació del Vallès Occidental del CATEB.

Així, el jurat ha seleccionat les 6 propostes finalistes, que passen ara a una segona fase. Als equips redactors se'ls concedeix un termini que finalitza el 18 d’octubre per a la presentació de la proposta tècnica. Recordem que aquesta fase continua sent anònima i cal presentar la documentació seguint les condicions fixades als plecs de bases del concurs.

L’equip guanyador rebrà l'encàrrec de la redacció del projecte, la direcció d’obra, la direcció d’execució de l’obra i la coordinació de seguretat i salut. El segon, tercer, quart i cinquè classificats percebran la quantitat de 3.000 euros cadascun.

Com ja vam informar, el canvi de seu obeeix a l’estreta col·laboració entre els dos col·legis, i pretén facilitar les gestions de l’exercici professional compartides entre arquitectes i arquitectes tècnics. A més, el nou emplaçament, al centre de Terrassa, afavorirà un impacte més directe a la societat, apropant el servei a la ciutadania.

Podeu consultar l'acta del jurat aquí.
Acta complementària (9.10.2023)
19/09/2023
Tornar