Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència: Edifici plurifamiliar de 60 HPO de lloguer a Sant Cugat del Vallès

Aquest mes de gener i mitjans de febrer, l'exposició de projectes de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, dissenyada per @somsalvestudio i produïda per @estudiferransendra, ha estat exposada a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
PDF version

8a Mostra d’Arquitectura del Vallès a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

L’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès continua la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. Després de visitar la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, ara es troba exposada a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, fins al 13 de febrer. 
PDF version

Visita d'obra edifici Slow

La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 9 de juny, una visita d’obra a l’edifici Slow de Sant Cugat del Vallès, dissenyat per BailoRull Arquitectura amb l'assessorament de HAUS HealthyBuildings. El guiatge va estar a càrrec de Joel Vives, director tècnic de HAUS, i d'Eulàlia Figuerola, arquitecta responsable de l'Àrea de Sostenibilitat. 

PDF version

Visita d'obra Hotel Qgat

Des de la Delegació del Vallès vam organitzar, el passat 5 de maig, dues visites d’obra a l’ampliació de l’Hotel Qgat de Sant Cugat del Vallès. El guiatge va anar a càrrec de Joel Vives, director tècnic de HAUS, i Eulàlia Figuerola, arquitecta responsable de l'Àrea de Sostenibilitat. 

L'ampliació d’aquest hotel es va iniciar abans de la pandèmia, quedant les obres aturades per aquesta, en fase de finalització d'estructura i envolupant i instal·lacions en procés. 

PDF version

Conferència "Inexperiències" - Premis AJAC

El dijous 24 de febrer a les 19 h, tindrà lloc a la seu de l’ETSAV, a Sant Cugat del Vallès, la propera sessió del cicle “Inexperiències” de l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya. En aquesta sessió, que serà en format presencial i online, comptarem amb la participació de tres dels equips guardonats a la 12a edició dels Premis AJAC.

Els protagonistes seran:

 - Anna Gutiérrez, Francesca Palandri i Sandra Bravo, guardonades en Urbanisme / Paisatge (no executat).
PDF version

[Cancel·lat] Visita a la seu d'iGuzzini Illuminazione de Josep Miàs | MiAS Arquitectes

ATENCIÓ - ACTE CANCEL·LAT com a mesura de prevenció per evitar el risc de contagi de Coronavirus.

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), juntament amb l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (EPS), organitza el dia 16  de març una sortida per visitar la seu d’Iguzzini Illuminazione a realitzada per l’estudi MiAS Arquitectes.
PDF version

Edificio Il Cielo de iGuzzini, visita técnica

La Delegación del Vallés organiza el próximo martes 22 de octubre, una visita técnica guiada a las instalaciones de la marca italiana de iluminación iGuzzini, en Sant Cugat del Vallès.
PDF version

Edifici Il Cielo d'iGuzzini, visita tècnica

La Delegació del Vallès organitza el pròxim dimarts 22 d'octubre, una visita tècnica guiada a les instal·lacions de la marca italiana d'il·luminació iGuzzini, a Sant Cugat del Vallès.
PDF version

Pàgines