Trobada d'Arquitectes de l'Hospitalet: Visita a Filmax Gran Via

Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a les Mostres d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

El proper diumenge 7 novembre, els Arquitectes de l'Hospitalet han proposat visitar el Filmax Gran Via, obra d'AMOO | Aureli Mora+Omar Ornaque Arquitectes, que ens acompanyaran a la visita.
PDF version

Festa d'Arquitectura de L'Hospitalet: “Continuem millorant el Parc del Mirador!”

Dimarts 22 de juny se celebra la Festa d’Arquitectura de L'Hospitalet, organitzada pel Grup d’Arquitectes L’Hospitalet i la Fundació Contorno Urbano.

Ambdues entitats han impulsat conjuntament un projecte per adaptar i millorar l’estat del Parc del Pont de Matacavalls (Parc del Mirador) de L’Hospitalet, un solar situat entre els barris de la Florida i Sant Josep. Així, des de principis de setembre 2020 s’ha avançat per fer realitat el nou centre ecològic i cultural a L'Hospitalet de Llobregat, amb una participació rècord de prop de 180 persones.
PDF version