Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Contractes i convenis

Contractes de dret privat 2020

- Contracte de patrocini entre l’INCASOL i el COAC per al desenvolupament del XLIIè Curset, Jornades Internacionals sobre la intervenció en el Patrimoni Arquitectònic: Patrimoni Arquitectònic Educatiu, i per a l’organització de la Biennal del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.

- Contractació de l’arquitecta Patricia González per a la catalogació de l’arxiu professional dels arquitectes Josep Maria Fargas i Enric Tous.

- Contracte entre la Demarcació de Girona del COAC i l’arquitecta Denise Scott Brown per la cessió de 24 fotografies impreses en diverses seus col·legials.

- Contracte entre la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC i el Sr. Francesc Rafat, per la prestació de serveis com a coordinador cultural de la Demarcació durant l’any 2019.

- Contracte entre el COAC i Conecta Wireless, Sl, per la contractació de la fase 0 de quadre de comandament de dades amb l’empresa Bibold, que és la gestora de la nova plataforma de les dades 360 del col·legiat.

- Contracte entre el COAC i Conecta Wireless, SL per la implantació i posada en marxa d’Enllaços Backup als edificis de Plaça Nova i Carrer Arcs.

- Contracte entre el COAC i Abast Systems & Solutions, SL per la renovació del servei de manteniment i suport de cabines d’emmagatzematge de dades.

- Contracte entre el COAC i Conecta Wireless, SL pel disseny, implantació i posada en marxa del sistema WiFi Cloud als edificis de Plaça Nova i carrer Arcs.

- Contracte entre el COAC i Conecta Wireless, SL per la prestació de serveis per a la implantació i posada en funcionament del Sistema de telefonia unificada del COAC.

- Contracte entre el COAC i IDGroup (PRE-056909) d’arrendament dels serveis gestionats i d’infraestructures per la plataforma informàtica del COAC.

- Contracte entre el COAC i Abast Systems & Solutions, SL per la implantació de l’aplicació Microsoft Dynamics Business Central, per garantir la relació de les dades corporatives i operacionals.

- Contracte entre el COAC i ATLASSIAN G2 per la implementació del software JIRA per la gestió de tiketing (incidències i peticions).

- Contracte entre el COAC i Abast Systems & Solutions, SL per realitzar el diagnòstic a les infraestructures de els demarcacions.

- Contracte entre el COAC i IN2 Ingenieria de la Información, SL per la prestació de serveis d’un analista cap de projectes funcional que col·labori en la posada en marxa de l’estratègia digital del COAC.

- Rescissió del contracte de lloguer de Turisme Barcelona

- Contracte de cessió a l’Arxiu Històric del fons professional de l’arquitecte Cristian Cirici

- Contracte col·laboració pla digitalització fons de l’Arxiu Històric

- Contracte de suport a l’Arxiu Digital

- Contracte de prestació de serveis entre Medinankeia SLU i el COAC pels serveis d'acompanyament del SOC COAC

- Contracte de suport a l’Arxiu digital

- Contracte col·laboració pla digitalització fons de l’arxiu històric

- Contracte col·laboració pla digitalització fons de l’arxiu històric

- Contracte de col·laboració per a la catalogació de l’arxiu professional de Josep M. Fargas i Enric Tous

Versió per a imprimirPDF version