Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Contractes i convenis

Convenis de dret privat 2020

- Conveni de col·laboració entre Turisme de Barcelona i el COAC. 

- Conveni de col·laboració entre la Demarcació de Girona del COAC i l’empresa Vidresif, SL.

- Conveni de col·laboració entre la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC i ASEMAS per la publicitat de les activitats.

- Conveni de col·laboració per al desenvolupament del XLII Curset Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitèctonic entre el COAC i les entitats que es detallen a continuació:

    Diputació de Barcelona

    Certis Obres i Serveis, SA

    Unicmall, SL

    Trac Rehabilitació d’Edificis, SL

    Mobles Mir i Equipaments, SL

    Iguzzini Iluminazione Iberica, SA

    Keim Ecopaint Iberica, SL

    Cots i Claret, SL

- Conveni de col·laboració entre el COAC i la UPC, pel projecte DIAGNOSIS per tal d’incorporar les accions de formació per experts en diagnosi d’edificis en base a les línies establertes per al projecte Erasmus + Diagnosi

- Conveni de col·laboració entre el COAC i la Fundació.CAT per tal de dur a terme accions per fomentar l’adopció i l’ús del domini ”.cat” entre els seus membres.

- Renovació del conveni entre el COAC i la Biblioteca de Catalunya per la col·laboració amb el portal CANTIC (Catàleg d’Autoritats de noms i títols de Catalunya).

- Conveni Marc de col·laboració entre Memorandum of Understanding in relation to the cooperation between International Landscape Biennale of Barcelona (hereinafter referred to as Barcelona Biennial) and The European Region of the International Federation of Landscape Architects (hereinafter referred to as IFLA EUROPE)

- Conveni marc amb International Federation of Landscape Architects (IFLA EU) per la Biennal Internacional de Paisatge Barcelona.

- Conveni marc entre el Consorci de l’Institut Ramon Llull i el COAC per la coedició dels números extraordinaris “Quaderns Biennale”

- Conveni de donació de l’Arxiu Josep Maria Pericas

- Conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació, el Gremi Fusta i Moble i el COAC

- Conveni de col·laboració entre el COAC (Escola Sert) i la Fundació URV

Versió per a imprimirPDF version