20è aniversari de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

20è aniversari de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El passat 22 de desembre, la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va commemorar els vint anys de l’obertura de la seva seu situada a la plaça Clarà d’Olot, en un acte a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa que va reunir un gran nombre de membres de l'equip de treball i treballadors que han format part de la Delegació des dels seus inicis.

Es va comptar, també, amb l’assistència dels quatre delegats que han dirigit aquesta Delegació: Joaquim Vayreda, Esteve Corominas, Daniel Mallarach, Xavier Moliner, que van acompanyar a l’actual delegada, l’arquitecta Neus Roca.

Des del moment de la seva obertura la Delegació ha tingut dos objectius principals. Per una part, que els col·legiats del seu àmbit d’actuació tinguin els serveis del Col·legi al seu abast sense haver-se de desplaçar a les oficines centrals i, de l’altra, establir un vincle amb la vida social i cultural de les dues comarques que representa, la Garrotxa i el Ripollès, i especialment a la ciutat l’Olot. 

19/01/2018
Tornar