Parlem de la presó Model de Barcelona

Parlem de la presó Model de Barcelona

Imatge: 
© Presó Model, Barcelona
El dimecres 20 de setembre a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”, que portarà per títol "La presó Model".

La sessió anirà acompanyada de dues visites guiades a la presó Model, que es duran a terme el mateix dia 20 de setembre a les 16:00 h i el dia 27 de setembre a les 18:30 h. Les places per a les visites són limitades i és imprescindible la inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç.

La xerrada al COAC, que serà de caire tècnic, històric i arquitectònic, i està dirigida als arquitectes i públic en general, independentment que hagin assistit o no a la visita de la presó, comptarà amb les intervencions de Marc Aureli Santos, Director d'Arquitectura i Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona. Coordinador de la Taula de patrimoni sobre la Presó Model; Antoni Vilanova, President de l'AADIPA (COAC). El naixement d’una Presó “Model”; i Rosario Fontova, periodista i escriptora, autora del llibre "La Model de Barcelona. Històries de la presó". Memòria de la Presó, un patrimoni immaterial.

Programa


La jornada forma part del cicle de conferències i debats organitzat per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l'Àrea d’Activitats Culturals del COAC per sisè any consecutiu, que gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Recupera la sessió:

Versió per a imprimirPDF version