• Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  Exposició: "La Pia Almoina de Girona"

  El dijous 11 de juliol, a les 19.30 h, s’obre al públic la nova exposició permanent que dóna a conèixer la història de l’edifici de la Pia Almoina de Girona, seu actual de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). 

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 11 juliol - Fins: Ds, 31 desembre

 • edifici casa dels nassos

  Exposició 'Casa Serra | Casa dels Nassos | Delegació Garrotxa-Ripollès'

  Amb motiu dels vint-i-cinc anys de l'obertura de la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a la ciutat d’Olot, s'organitza una exposició que dona a conèixer la història del seu actual emplaçament, la Casa Serra de l'arquitecte Bartomeu Agustí Vergés, el procés de trasllat i la posada en funcionament de l’activitat col·legial a través de fotografies actuals i històriques, de plànols originals i dibuixos fets pel m

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 24 febrer - Fins: Dv, 16 desembre

 • Exposició 'Obres premiades i seleccionades dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

  Del 27 de maig a l’11 de setembre, la sala d’exposicions acull les obres premiades i seleccionades de la 24a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dv, 27 maig - Fins: Dg, 11 setembre

 • vidriera groga

  Exposició 'Una llum noucentista: els vitralls de Masó'

  Per commemorar el desè aniversari de l'obertura de la Casa Masó, la Fundació Rafael Masó inaugura el dijous 10 de març, a les 19 hores, a la mateixa Casa Masó, l'exposició temporal “Una llum noucentista: els vitralls de Masó”, la qual ofereix un recorregut pels vitralls dissenyats per Masó durant tota la seva carrera com a arquitecte.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dj, 10 març - Fins: Ds, 10 setembre

 • L'àlbum de l'arquitecta: Denise Scott Brown. Travelling With Denise

  La sala d'exposicions del COAC-Vic acull l'exposició “Denise Scott Brown. Travelling with Denise". Sud Àfrica, Nova York, Filadèlfia, Atlàntic City, Iugoslàvia i Califòrnia són llocs que Denise Scott Brown va conèixer i va fotografiar.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Vic
  Des de: Dj, 19 maig - Fins: Dm, 19 juliol

 • esglesia de manresa

  Exposició “La Seu de Manresa, 700 anys / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, a Santa Maria del Mar

  La cripta de la Basilica de Santa Maria del Mar acull, del 3 de maig al 3 de juliol, l’exposició “LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí”, comissariada per Fermí Bataller i Francesc Rafat.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Des de: Dm, 03 maig - Fins: Dg, 03 juliol

 • Exposició de la 8a Mostra d'Arquitectura de les Comarques Centrals

  La Biblioteca Central d’Igualada acollirà l’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura Catalana de les Comarques Centrals, que mostra els projectes presentats a aquest certamen, amb l’objectiu de destacar i divulgar la feina realitzada pels arquitectes en l’àmbit territorial de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i en les zones d’influència de la Demarcació de les Comarques Centrals.De les 6

  Demarcació: Comarques Centrals
  Des de: Dc, 01 juny - Fins: Dj, 30 juny

 • Exposició 'L'Olot del segle XVII'

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC acull l'exposició L'Olot del segle XVII on es poden veure les maquetes de 22 cases d'Olot que conserven llindes dels segles XVII i XVIII que els alumnes de 3r d’ESO de L’Escola Petit Plançó d’Olot han estat realitzant dins el projecte Barrocos. 

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Des de: Dj, 05 maig - Fins: Dv, 17 juny

 • Exposició "arquitectes en construcció"

  Arquitectes en construcció

  Del 5 de maig al 15 de juny de 2022, es pot veure al COAC Tarragona l'exposició "Arquitectes en construcció".Mitjançant una mostra i una publicació impresa dels Projectes Final de Carrera de 34 arquitectes col·legiats/des, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya recupera l’edició d’aquest recull que es va publicar per última vegada l’any 2006.

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dj, 05 maig - Fins: Dc, 15 juny

Pàgines