Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Trobada anual d'arquitectes del Vallès 2017

  La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya celebrarà el proper dijous 13 de juliol la trobada anual d'arquitectes del Vallès, que tindrà lloc a Mollet del Vallès.La jornada començarà a les 19 h amb una visita guiada a l'Ajuntament de Mollet del Vallès, obra de l'equip d'arquitectes Serra-Vives-Cartagena. Seguidament, ens desplaçarem al Mercat Vell, on tindran lloc les presentacions tècniques.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: 13 juliol 2017 19:00

 • Parlem de les cases de cós al Maresme

  El 6 de juliol a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”. Aquesta sessió portarà per títol "La casa de cós al Maresme".

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 juliol 2017 a les 19h

 • Els arquitectes i la recuperació immobiliària a la província de Tarragona: encàrrecs, reptes i oportunitats

  El pròxim dijous  6 de juliol de 2017 a les 19.00 a la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya es farà la conferència "Els arquitectes i la recuperació immobiliària a la província de Tarragona: encàrrecs, reptes i oportunitats” que anirà a càrrec de l'arquitecte Daniel Roig Nolla, actual president de l'agrupació provincial de promotors.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 6 juliol 2017 19.00h

 • Taula rodona al Bages-Berguedà: "Repensem el model d’habitatge"

  La Delegació del Bages-Berguedà del COAC i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitzen la Taula Rodona ‘Repensem el model d’habitatge’, que tindrà lloc el dimecres 5 de juliol, a les 19 h, a la sala d’actes de la Casa Lluvià.Hi intervindran:· Alfons Sort (Càritas Manresa), que parlarà sobre masoveria urbana.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 5 juliol 2017 A les 7 de la tarda

 • Jornada de Cloenda del Congrés de les Professions

  El proper dimarts 4 de juliol tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona la Jornada de Cloenda del Congrés de les Professions.Durant l'acte, es presentaran les conclusions del Congrés organitzat per La Intercol·legial, que es va inaugurar el passat 31 de maig en el marc del saló BizBarcelona. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 4 juliol 2017 18.00 h

 • De Manresa a Nairobi, passant per Madrid. Xerrada-col·loqui amb Jordi Ludevid, president del CSCAE

  El dilluns 3 de juliol, a les 20 h, Jordi Ludevid, president del Consejo Superior de Colegios de Arquitectos de Espanya (CSCAE) i de Unión Profesional, farà una xerrada col·loqui a la seu de la Delegació del Bages-Berguedà del COAC.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 3 juliol 2017 A les 8 del vespre

 • Jornada sobre la Nova Agenda Urbana, al Congrés de les Professions

  El proper divendres 30 de juny, en el marc del Congrés de les Professions, el COAC organitza la jornada "La Nova Agenda Urbana. De la Declaració a la Pràctica Real".La Nova Agenda Urbana (NAU) posa l’accent i l’ambició en recuperar el caràcter transformador, inclusiu i democràtic que poden tenir els processos d’urbanització i reivindica la posició de les persones al centre de qualsevol intervenció en l’espai que aquestes habiten.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 30 juny 2017 12.00 h

 • Trobada anual d'arquitectes d'Osona

  Enguany, la trobada anual d'arquitectes de la Delegació d'Osona se celebrarà a l'EAS Taradell (Espai d'Aigua i Salut), instal·lació dissenyada per l'estudi RCR Arquitectes, Premi Pritzker d'Arquitectura 2017.

  Demarcació: Barcelona - Delegació d'Osona
  Día: 30 juny 2017 21 hores

 • CONFERÈNCIA POSPOSADA: "Pluja i paisatge. L’aigua com a aliada en la construcció del Paisatge"

  Queda posposada la conferència que havia de tenir lloc el dimarts 27 de juny a les 18.30 h "Pluja i paisatge. L'aigua com a aliada en al construcció del paisatge" organitzada per l'empresa LafargeHolcim. Tan aviat com tinguem la nova data ho comunicarem.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 27 juny 2017 18.30 h

Pàgines