• “Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener”

  “Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener”

  La Demarcació de les Comarques Centrals acollirà, el dijous 9 de juny a les 18.30 h, una xerrada de l’arquitecte Manel Larrosa, sota el títol “Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener”.El pes regional de l’entorn de Manresa, en una mirada d’escala catalana, i l’experiència de FemVallès –economia, regionalització, infraestructures, governança metropolitana– seran els temes de la seva ponència.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dj, 09 juny 18.30 h.

 • Berenar FM: La gestió documental integral dels edificis. El llibre de l'edifici digital

  Disposar del llibre de l'edifici digital és vital per a la gestió d'un actiu, però sovint és difícil determinar quina documentació ha d'incloure a nivell legal i tècnic. La propera sessió dels Berenars FM pretén presentar metodologies que permetin disposar del llibre de l'edifici, saber quina informació ha de contenir i a més disposar de la mateixa en format digital.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 07 juny 18 h

 • Càlcul i definició de Ponts Tèrmics en projectes de rehabilitació

  Next Generation: Càlcul i definició de Ponts Tèrmics en projectes de rehabilitació

  En el marc de les convocatòries d'ajuts dels fons Next Generation, l'Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR) del COAC organitza una nova jornada en línia enfocada en les eines de software i programes informàtics per realitzar els Certificats d'Eficiència Energètica.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 01 juny 12 a 14 h

 • Festa d'Arquitectes al Tibidabo

  AFORAMENT COMPLET. ENTRADES EXHAURIDES.  Apunta't a la  LLISTA D'ESPERA

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 27 maig De 18.30 h a 23.30 h

 • Acte de lliurament dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

  El divendres 27 de maig a les 19.30 hores, el món de l’arquitectura juntament amb el de la construcció, el de la cultura i l’emprenedoria tenen una cita important: l’acte de lliurament de la 24a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona que reuneix a més de 250 persones entre arquitectes, promotors, empresaris i destacades personalitats del món polític, industrial, universitari, financer, cultural i comerc

  Demarcació: Girona
  Día: Dv, 27 maig 19.30 hores

 • Sessió informativa online Les APPs al sector de l'edificació

  Sessió informativa online: Les APPs al sector de l'edificació

  La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza una sessió informativa sobre les APPs que poden facilitar el procés constructiu. Una sessió molt útil per aprofitar al màxim les noves tecnologies amb els dispositius mòbils. La ponència anirà a càrrec de l'arquitecte tècnic Marcos Barjola.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: Dc, 25 maig De 18 a 19 h.

 • Guia Tècnica de Biohabitabilitat editada per l'INCASÒL

  Presentació de la Guia Tècnica de Biohabitabilitat editada per l'INCASÒL

  El proper dimecres 25 de maig a les 18 h, l'Institut Català del Sòl presentarà a la seu del COAC de Plaça Nova la nova Guia Tècnica de Biohabilitat sobre criteris de salut i benestar en les promocions d'habitatge.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 25 maig 18 h

 • Sessió Sert: Impulsar I+D+I. Un diàleg obligat entre l’arquitectura i la indústria

  Sessió Sert: Impulsar I+D+I. Un diàleg obligat entre l’arquitectura i la indústria

  La propera Sessió Sert tindrà lloc el 23 de maig a les 17 h, i anirà a càrrec de Picharchitects / Pich-Aguilera, que ens explicaran com la innovació ha estat una eina integral i real en el conjunt dels seus projectes.

  Demarcació: COAC
  Día: Dll, 23 maig 17 h

 • Cicle de ponències a la Seu Vella de Lleida

  Amb motiu del centenari del naixement de Guillem Viladot, la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Fundació Guillem Viladot “Lo Pardal” i el Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida organitzen un cicle de ponències a la Seu Vella.  Aquests actes seran els dies 19 i 25 de maig i el 9 i 15 de juny, a les 19.30 h.Programa:

  Demarcació: Lleida
  Des de: Dj, 19 maig - Fins: Dc, 15 juny

Pàgines