Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • "Europa, Europa": Conferència de Vylder Vinck Taillieu, presentats per Flexo arquitectura

  El 20 de juny a les 19 h tindrà lloc la novena i última sessió del cicle "Europa, Europa" amb una conferència de l'arquitecte Jan Vylder de l'estudi Vylder Vinck Taillieu, que serà introduït per Flexo arquitectura.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 20 juny 2017 a les 19h

 • Festa patronal 2017 - Demarcació de Tarragona del COAC

  El divendres 9 de juny de 2017 es durà a terme la celebració de la festa patronal de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, que enguany es farà a la Seu col·legial de Reus,  carrer sant Serapi 2 , en motiu de què la ciutat és la Capital de la Cultura Catalana 2017. Consulteu el targetó amb el programa de la festa patronal.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 9 juny 2017 20h

 • Acte de lliurament dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2017

  El divendres 9 de juny, a les 19.30 h, tindrà lloc a la seu de la Demarcació de Girona del COAC, l’acte de lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017. En el decurs de l’acte s’inaugurarà l’exposició de les obres seleccionades, que aquest any comissaria l'Estudi Nus.

  Demarcació: Girona
  Día: 9 juny 2017 A les 19.30 h

 • Tribuna COAC: Conferència de Go Hasegawa

  El dijous 8 de juny a les 19 h, l'arquitecte Go Hasegawa oferirà una conferència titulada "Amplitude in the Experience of Space". En ella parlarà* sobre com els espais arquitectònics poden portar o despertar habilitats i sensacions que posseeixen per naturalesa humana. A través de la pràctica, ell ha estat sempre conscient d’aquest fet. Com podem ampliar les nostres capacitats i sensacions amb espais arquitectònics?

  Demarcació: Barcelona
  Día: 8 juny 2017 a les 19h

 • Presentació del llibre "Jujol en Barcelona"

  El proper 6 de juny a les 19 h tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la presentació del llibre "Jujol en Barcelona", de l'Arxiu Jujol. La publicació, que serà presentada per David Ferrer, arquitecte i director de la Biblioteca i l'Arxiu Històric del COAC del 1976 al 2008, suposa un repàs comentat de l'obra de Jujol a Barcelona, tant l'existent com la desapareguda.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 juny 2017 a les 19h

 • Trobada anual d’arquitectes de la Demarcació de Lleida

  El proper divendres 2 de juny, en ocasió de la Festa Patronal, tindrà lloc la Trobada Anual d'Arquitectes de la Demarcació de Lleida, que se celebrarà al Molí del Duc, a Torrelameu.

  Demarcació: Lleida
  Día: 2 juny 2017 20.30 h

 • Cicle Debat a bat: Alventosa Morell Arquitectes i Prudenci Español Arquitecte

  El dijous 1 de juny tindrà lloc a la Demarcació de Lleida del COAC la propera sessió del cicle de conferències Debat a bat.Alventosa Morell Arquitectes oferirà la conferència “Sistemes Bioclimàtics/Constructius”.

  Demarcació: Lleida
  Día: 1 juny 2017 20.00 h

 • Congrés "Ment, Territori i Societat"

  Del 3 de maig al 2 de juny se celebraran al COAC les Jornades del Congrés Internacional Arquitectonics, dirigides per l'arquitecte Josep Muntañola, que enguany porten per títol "Ment, territori i societat". El tema d'aquest any planteja el fet de construir la vida social: el coneixement incoroprat, extés i distribuit subjacent a l'arquitectura i l'urbanisme. 

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 31 maig 2017 - Fins: 2 juny 2017

 • Festa de cloenda de la Setmana d'Arquitectura

  El divendres 26 de maig, després de l'entrega del Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea - Premi Mies van der Rohe 2017, tindrà lloc la festa de cloenda de la Setmana d'Arquitectura.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 26 maig 2017 21.30 h

Pàgines