Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Novament per Nadal, els tallers de construcció a gran escala al COAC

  Novament per Nadal, els tallers de construcció a gran escala al COAC

  El dia 28 de desembre tornen a la seu de plaça Nova els tallers de Construcció a gran escala amb el joc KAPLA, que amb peces de fusta rectangulars de la mateixa mida permet fer sorprenents construccions.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 28 desembre 2018 d’11 a 13 h i de 16 a 18 h

 • Petits Arquitectes

  Com cada Nadal, la seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes obre les seves portes als infants, acostant l’arquitectura als més petits a través de tallers amb peces de construcció.Mitjançant el joc, els nens descobriran diferents aspectes de l’arquitectura i al mateix temps desenvoluparan una mecànica pedagògica a través de la construcció.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu d'Osona
  Des de: 27 desembre 2018 - Fins: 29 desembre 2018

 • Poesia i Arquitectura, un únic camí.

  El proper 19 de desembre a les 19.30 h, tindrà lloc al COAC la vetllada Poesia i Arquitectura, un únic camí. L'acte començarà amb una conversa entre l'arquitecta Sílvia Farriol i el també arquitecte i poeta, Joan Margarit, i la presentació del seu darrer llibre Per tenir casa cal guanyar la guerra.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 19 desembre 2018 a les 19.30h

 • Presentació del llibre "ARTquitectura"

  El proper 17 de desembre a les 19.30 h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "ARTquitectura" de l'arquitecte Luís Alonso.Comptarem amb la presència de l'autor i de Ferran Mascarell, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, i Màrius Carol, director de La Vanguardia.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 17 desembre 2018 a les 19.30h

 • El COAC i el Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa” presenten: Com la renovació urbana millora la vida de les persones?

  Tots somiem amb ciutats més sostenibles, tecnològiques, saludables i empàtiques amb els seus habitants, però l’estat actual dels nostres espais públics i privats es troba lluny de satisfer les necessitats de les generacions presents i futures.

  Demarcació: COAC
  Día: 17 desembre 2018 18.30 h

 • Encenem el Nadal

  S’apropa Nadal, dies que conviden a engalanar la casa, tot inventant paisatges efímers de butxaca que ens ajudin a evocar mons de somni i caliu familiar. Des de la Demarcació de Girona del COAC us convidem a pensar-hi amb una mirada nova, plena d’il·lusió, esperança i creativitat.

  Demarcació: Girona
  Día: 15 desembre 2018 10:00h

 • Presentació del llibre "Barcelona. Anatomia històrica de la ciutat"

  El proper 13 de desembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Barcelona. Anatomia històrica de la ciutat", d'Enric H. March.Intervindrà a l'acte Carme Grandes.L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 13 desembre 2018 a les 19 h

 • Presentació del llibre "Habitar en comunidad. La vivienda colectiva en cesión de uso"

  El proper 10 de desembre a les 19.30 h tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "Habitar en comunidad. La vivienda colectiva en cesión de uso", realitzat per les cooperatives Lacol i La Ciutat Invisible i editat per la Fundación Arquia i Los libros de la Catarata.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 10 desembre 2018 a les 19.30h

 • Presentació del llibre "Atlas del aprovechamiento arquitectónico. Estudio crítico de los edificios reutilizados en Barcelona"

  El proper 4 de desembre a les 19.30 h tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "Atlas del aprovechamiento arquitectónico. Estudio crítico de los edificios reutilizados en Barcelona" realitzat pel grup de recerca HABITAR, amb una beca del MINECO.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 4 desembre 2018 a les 19.30h

Pàgines