• Conferència: Grupo Aranea

  El dijous 11 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Francisco Leiva de l'estudi d'arquitectura alacantí "Grupo Aranea" ens palarà dels seus últims projectes i de les intencions fonamentals que determinen la trajectoria d'aquest equip.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 11 maig 2017 19.30h

 • 3r Congrés Internacional Picasso i Identitat

  El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acollirà part del III Congrés Internacional Picasso, organitzat pel Museu Picasso i la Fundació Palau Centre d’Art.El Congrés, que tindrà lloc del 27 al 29 d’abril, acull la participació d’acadèmics, investigadors i estudiants d’arreu del món, en un fòrum on podran compartir el seu coneixement i treballs de recerca sobre l’obra i figura de Picasso.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 27 abril 2017 - Fins: 29 abril 2017

 • Conferència "Viure a casa bé"

  El dijous 27 d’abril, dins del cicle Ignàgora, l’arquitecte Xavier Garcia-Milà parlarà sobre l’adaptació funcional de l’habitatge i el seu entorn proper a les necessitats de les persones grans.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 27 abril 2017 19.30 h

 • Escalfant motors per a la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017

  Ja tenim data per la 8a edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional: dissabte 22 d'abril. La cursa està oberta a la participació dels membres dels 19 col·legis professionals, així com a familiars, amics i els petits de casa.

  Demarcació: COAC
  Día: 22 abril 2017 Es publicarà properament

 • II Congrés Nacional sobre la Ceràmica Nolla

  L’aparició de la Fàbrica de Mosaics Nolla constitueix una de les aportacions més destacables de la història industrial valenciana, senyalant la segona meitat del segle XIX com un punt d'inflexió en la modernització del sector.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 6 abril 2017 - Fins: 8 abril 2017

 • "Lisboa", conferència de João Luís Carrilho da Graça

  El dilluns 3 d'abril l'arquitecte João Luís Carrilho da Graça oferirà una conferència a la Sala d'Actes del COAC titulada "Lisboa" que afrontarà la manera particular amb la qual l'arquitecte portugès convoca el territori (i el seu paper com a repositori de l'ocupació i agència humanes) com a part d'una metodologia de disseny i acció, permetent una síntesi subjacent al conjunt de la seva obra. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 3 abril 2017 a les 19h

 • Jornades: Born. Mercats, Ciutat i Arquitectura

  L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), juntament amb El Born Centre de Cultura i Memòria, han organitzat les jornades que duen per títol BORN. MERCATS, CIUTAT I ARQUITECTURA, que es duran a terme a les seus del COAC i del Born CCM els dies 31 de març i 1 d’abril.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 31 març 2017 - Fins: 1 abril 2017

 • Presentació del llibre "Història, Urbanisme i Arquitectura a l’entorn de la Rambla Vella de Tarragona"

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya us convida a la presentació del llibre "Història, Urbanisme i Arquitectura a l’entorn de la Rambla Vella de Tarragona", de l’arquitecte Josep Llop Tous, que tindrà lloc a la Seu de la Demarcació de Tarragona el pròxim dijous 30 de març a les 19.30h.Presentarà l’acte el periodista i escriptor Toni Orensanz.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 30 març 2017 19.30h

 • "Europa, Europa": Conferència de Kuehn Malvezzi, presentats per Emiliano López Mónica Rivera Arquitectos

  El 30 de març a les 19 h tindrà lloc la cinquena sessió del cicle "Europa, Europa" amb una conferència de Wilfried Kuehn, de l'estudi alemany Kuehn Malvezzi, presentat per Emiliano López Mónica

  Demarcació: Barcelona
  Día: 30 març 2017 a les 19h

Pàgines