Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Conferència: Grupo Aranea

  El dijous 11 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Francisco Leiva de l'estudi d'arquitectura alacantí "Grupo Aranea" ens palarà dels seus últims projectes i de les intencions fonamentals que determinen la trajectoria d'aquest equip.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 11 maig 2017 19.30h

 • "Arquitectura per a tothom". Conferència inaugural de l'exposició de la 7a Mostra de les Comarques Centrals

  Amb aquesta xerrada a càrrec de l’arquitecte igualadí Pere Puig, s’inaugura l’exposició de les obres presentades a la 7a Mostra d’Arquitectura de les Comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès, exposició que recull els projectes mencionats, seleccionats i presentats a aquesta edició.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 4 maig 2017 2/4 de 8 de la tarda

 • "Europa, Europa": Conferència d'Atelier Kempe Thill, presentats per dataAE

  El 4 de maig a les 19 h tindrà lloc la setena sessió del cicle "Europa, Europa" amb una conferència d'André Kempe, de l'estudi holandès Atelier Kempe Thill, que serà introduït per dataAE

  Demarcació: Barcelona
  Día: 4 maig 2017 a les 19h

 • 3r Congrés Internacional Picasso i Identitat

  El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acollirà part del III Congrés Internacional Picasso, organitzat pel Museu Picasso i la Fundació Palau Centre d’Art.El Congrés, que tindrà lloc del 27 al 29 d’abril, acull la participació d’acadèmics, investigadors i estudiants d’arreu del món, en un fòrum on podran compartir el seu coneixement i treballs de recerca sobre l’obra i figura de Picasso.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 27 abril 2017 - Fins: 29 abril 2017

 • Conferència "Viure a casa bé"

  El dijous 27 d’abril, dins del cicle Ignàgora, l’arquitecte Xavier Garcia-Milà parlarà sobre l’adaptació funcional de l’habitatge i el seu entorn proper a les necessitats de les persones grans.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Bages-Berguedà
  Día: 27 abril 2017 19.30 h

 • Presentació del llibre "(Un)precedented Pyongyang"

  El proper 27 d'abril a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "(Un)precedented Pyongyang" de Dongwoo Yim.Presentarà el llibre l'autor del mateix, Dongwoo Yim, Jelena Prokopljevic i Ricardo Devesa.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 27 abril 2017 a les 19h

 • Jornada de presentació del llibre de la 2a edició del Premi Europeu de Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA

  L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), conjuntament amb l’empresa FYM HeidelbergCement, organitzen una jornada el proper dimarts 25 d’abril a la sala d’Actes del COAC, on es presentarà el llibre catàleg de la segona edició del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 25 abril 2017 17:00 h

 • Si t'agrada córrer ja et pots inscriure a la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017

  La 8a edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, en la qual el COAC hi participa com a organitzador, ja té data: dissabte 22 d'abril. Es tracta d'una cursa anual organitzada per 19 col·legis i associacions professionals de Catalunya i oberta als col·legiats i membres de les entitats participants, així com als seus familiars i amics, sempre que siguin majors d'11 anys.

  Demarcació: COAC
  Día: 22 abril 2017 A les 9 h

 • Conferència: "Obres i projectes recents de Martínez Lapeña - Torres Arquitectes"

  El proper divendres 21 d’abril tindrà lloc a la Demarcació del Lleida del COAC una conferència a càrrec de l’arquitecte Elías Torres Tur, que ens parlarà sobre els projectes més recents de l’estudi Martínez Lapeña - Torres Arquitectes.

  Demarcació: Lleida
  Día: 21 abril 2017 20:00 h

Pàgines