Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Visita tècnica a La Galera, el making off de les peces de La Sagrada Família

  La Intercol·legial Tècnica del Bages-Berguedà organitza una visita a La Galera, al municipi de Gaià, l’escenari on es produeixen les peces de la Sagrada Família.En aquestes instal·lacions es prefabriquen els elements que s’estan utilitzant en la construcció de la Sagrada Família.

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dv, 28 abril A les 16h

 • Cicle Mobilitat. La perspectiva de gènere en les transformacions urbanes

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) continua amb el cicle Mobilitat programant una nova jornada, que tindrà lloc el 21 d'abril, a les 19 hores, centrada en la Perspectiva de gènere en les transformacions urbanes, i emmarcada en la commemoració del Dia de la Dona 2023.

  Demarcació: Girona
  Día: Dv, 21 abril 19 h

 • Sortida a Rodez i visita al Museu Soulages, obra d'RCR Arquitectes

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza una sortida a França amb el següent programa:DISSABTE 15 D'ABRIL: Sortida de Vic. Esmorzar i dinar en ruta a càrrec dels participants. Visita al poble de Conques abans d’arribar a Rodez. Sopar i allotjament inclosos.DIUMENGE 16 D’ABRIL:

  Demarcació: Comarques Centrals
  Des de: Ds, 15 abril - Fins: Dg, 16 abril

 • Debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?

  En el marc de l’exposició ‘Costa Esbravada. L’afany especulador que ha menystingut i degradat la Costa Brava. Fotografies de Miquel Riera’, el dimecres 12 d’abril de 2023, a les 19 hores, tindrà lloc el debat ‘Costa Brava. Costa Esbravada?’ al Centre Cultural La Mercè de Girona (Pujada de la Mercè, 12. Girona).

  Demarcació: Girona
  Día: Dc, 12 abril 19 h

 • Presentació del llibre 'Mobilitat Activa a la Garrotxa'

  El dimecres 12 d’abril, a les 19 hores, la seu de la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull la presentació del llibre "Mobilitat Activa a la Garrotxa", a càrrec de Francesc Magrinyà, un dels editors de l’obra.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: Dc, 12 abril 19 h

 • Unboxing The Library. Una mirada sobre els fons de la Biblioteca. La ciutat en disputa

  Continuen el cicle ‘Unboxing the library. Una mirada sobre els fons de la Biblioteca’, l’activitat impulsada per la Biblioteca del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per tal de donar major visibilitat a la riquesa bibliogràfica que custodia.

  Demarcació: COAC
  Día: Dc, 29 març 19 h

 • Vectors de futur: Catalunya ferroviària. Regionals en alta velocitat i model de país

  El proper dimarts 28 de març a les 18.30 h, tindrà lloc la segona sessió del cicle "Vectors de futur", organitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, FemVallès i la Fundació Bosch i Cardellach, amb l'objectiu de debatre temes estratègics, àrees de desenvolupament i futures oportunitats de millora infraestructural, econòmica i de governança en el context territorial català.

  Demarcació: COAC
  Día: Dm, 28 març 18.30 h

 • Rosa Barba Casanovas

  Barcelona dedica un espai de la ciutat a l'arquitecta Rosa Barba

  La ciutat de Barcelona ha decidit dedicar un racó del Parc de Collserola a la memòria de l'arquitecta Rosa Barba Casanovas (Barcelona, 1948-2000). Aquest canvi ha estat promogut pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, a petició de la Biennal Internacional del Paisatge, de la qual va ser promotora i que atorga, en homenatge seu, el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba.

  Demarcació: COAC
  Día: Dg, 26 març 12 h

 • Festes d'Arquitectura 2023. Horta-Guinardó

  Festes d'Arquitectura 2023. Horta-Guinardó: Valorem l'arquitectura de l'aigua

  Convertim la nova plaça de l’Illa de les Bugaderes en un safareig, en homenatge a les dones d’Horta! Amb tallers de serigrafia, d’experimentació amb aigua i dibuix amb aquarel·la, celebrarem que s’ha aconseguit salvar dues cases, els pous i els safarejos d’aquest entorn i entendrem millor el passat, present i futur d’aquest recent estrenat espai públic.Activitats programades:

  Demarcació: Barcelona
  Día: Ds, 25 març d’11 a 14 h

Pàgines