Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Viatge a Sevilla

  La Demarcació de Lleida del COAC organitza, per als dies 19, 20 i 21 de maig de 2017, un viatge a Sevilla.Durant aquests dies es visitaran diferents obres dels arquitectes Guillermo Vázquez Consuegra, Cruz y Ortiz, MGM-José Morales i Sara de Giles, AF& Arquitectos, Martínez Lapeña-Torres Arquitectes, Sol89-María González i Juanjo López de la Cruz.

  Des de: 19 maig 2017 - Fins: 21 maig 2017

 • Visita a la Casa Ballvé de Camprodon

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC ha organitzat, en el marc de l'exposició "Vers una tradició viva. José Antonio Coderch", una visita a la Casa Ballvé de Camprodon, obra de Coderch, el dissabte 8 d'abril.

  Día: 8 abril 2017 Enviar correu electrònic a cultura.gir@coac.cat

 • Pedalada de Sant Boi de Llobregat a Castelldefels

  L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del tercer cicle de Pedalades, una sortida des de Sant Boi de Llobregat a Castelldefels pel proper dissabte 1 d'abril.El punt de trobada serà la Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat , a les 10 h.

  Día: 1 abril 2017 10:00 h

 • Visita arquitectònica: El poblat d'Hifrensa i el Cap de Salou, obres d'Antonio Bonet

  La Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes organitza, per al proper dissabte 1 d'abril, una visita guiada al poblat d'Hifrensa i al Cap de Salou.

  Día: 1 abril 2017 Sortida: a les 8 h del COAC Lleida

 • Visita al Monestir de Santa Maria de Poblet

  El dissabte 4 de març es farà una visita guiada al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet on, a més del recorregut habitual, podrem veure alguns espais que normalment no estan oberts al públic. Després es visitarà l'hostatgeria del Monestir (obra de l'arquitecte Mariano Bayón) i es farà un dinar-calçotada al mateix restaurant.

  Día: 4 març 2017 10.00 h

 • Visita als tallers de Vitralls Bonet

  El 18 de febrer, l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza una visita guiada per les instal·lacions de Vitralls Bonet.

  Día: 18 febrer 2017 10:30 h

 • Visita a Lleida: edificis de fusta

  El proper dissabte 11 de febrer, l'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AuS) organitza una visita a 3 edificis ubicats a Lleida ciutat i rodalies: un edifici plurifamiliar de fusta contralaminada, una casa unifamiliar passiva i l'ampliació del Club de Tennis Urgell.

  Día: 11 febrer 2017 A partir de les 10.30 h

 • Segona visita guiada als tallers de Mosaics Martí a Manresa

  Després de l'èxit de la visita realitzada el passat mes novembre, el proper 14 de gener l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) durà a terme una segona visita a Mosaics Martí, organitzada per Marta Urbiola, vocal de Barcelona de l’AADIPA, juntament amb la Delegació del Bages-Berguedà del COAC.

  Día: 14 gener 2017 de 10:30 a 13:30 h

 • Visita a “La casa por el tejado”

  L'Agrupació AuS organitza una visita, el proper 16 de desembre, a la seu de 'La Casa por el Tejado' a Barcelona.

  Día: 16 desembre 2016 16:00

Pàgines