Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Escola Mowgli, per Emili Donato

  Sortida a Reus | fets urbans - Guia d'arquitectura de Reus - Primera Parada - 01 Camí de Castellvell

  El dissabte 25 de maig de 2024, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza, juntament amb l'Ajuntament de Reus i l'Escola d'Arquitectura de Reus, una sortida a Reus 'Primera parada - 01 Camí de Castellvell' per la Guia d'arquitectura de Reus - fets urbans.

  Día: Ds, 25 maig A les 10:00 h

 • Viatge a Oslo

  El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza de nou la programació de viatges arquitectònics. Enguany, es proposa la visita a la ciutat d’Oslo del 23 al 26 de maig.L’escapada permetrà descobrir les principals obres arquitectòniques, així com la configuració urbanística i paisatgística de la capital noruega, que conté una riquesa històrica i moderna molt destacable que fa de la ciutat un entorn únic.

  Des de: Dj, 23 maig - Fins: Dg, 26 maig

 • Casa Llagostera

  Viatge cultural a Cartagena: Víctor Beltri i Roqueta

  La Demarcació de l’Ebre del COAC organitza un viatge cultural a Cartagena (Múrcia) per conèixer el llegat de l’arquitecte Víctor Beltri i Roqueta (Tortosa, 1862 – Cartagena, 1935).

  Des de: Ds, 18 maig - Fins: Dll, 20 maig

 • Arquivolta Olot: esglésies de barri dels cinquanta i seixanta

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC organitza l’Arquivolta Olot: esglésies de barri dels cinquanta i seixanta en el qual, acompanyats pels arquitectes Eduard Callís (Un Parell d'Arquitectes) i Arnau Vergés (Arnau Estudi d'Arquitectura), es visitaran tres esglésies excepcionals i desconegudes, totes acabades entre les dècades dels cinquanta i seixanta del segle XX i que van desenvolupar el paper d’articular la vida comuni

  Día: Ds, 18 maig De 10 a 13 h

 • Sortida a Olot

  La Demarcació de Lleida organitza una sortida a Olot els dies 17, 18 i 19 de maig, que inclourà visites a obres dels estudis d’arquitectura Un Parell d’Arquitectes, Arnau Vergés, Xevi Bayona i RCR.El preu de la sortida és de 120 € iva inclòs  i inclou dues nits i dos esmorzars a l’Hotel La Perla 3* d’ Olot, així com l’entrada a l’Espai Barberí / Estudi RCR.

  Des de: Dv, 17 maig - Fins: Dg, 19 maig

 • Nous Accessos del Museu del Barroc: Conferència i posterior visita tècnica a l'actuació

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC organitza, conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa, una visita tècnica al Museu del Barroc de Catalunya, que tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 18 h.El Museu, inaugurat el passat 21 de febrer a Manresa, es troba a l'antic col·legi de Sant Ignasi, en un sector d'aquest conjunt arquitectònic intervingut per l'arquitecte David Closes a fi d'adaptar-lo als usos museístics.

  Día: Dj, 02 maig 18:00h a 20:00h

 • Jornada 'Taula rodona i visita tècnica comentada a la Clínica Girona, de PMMT Arquitectura'

  El dissabte 27 d'abril de 2024,  l'Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les comarques gironines, juntament amb el Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Girona i Clínica Girona, organitza una taula rodona i una visita tècnica comentada a la Clínica Girona, de PMMT Arquitectura. 

  Día: Ds, 27 abril De 9.45 a 13 h

 • Restauració de l'Església de Sant Llorenç

  El divendres 26 d’abril a les 18.00 h, la Demarcació de Lleida organitza una visita a l’església de Sant Llorenç de Lleida, a càrrec dels arquitectes responsables de la seva restauració, Carles Pubill i Marta Torras.

  Día: Dv, 26 abril 18.00 h

 • Visita guiada a l'exposició "A casa de l'arquitecte (24 rue Nungesser-et-Coli)"

  El dijous 25 d’abril a les 19:00 h, us convidem assistir a la visita guiada de l’exposició "A casa de l’arquitecte (24 Rue Nungesser-et-Coli)", que l’artista visual Quim Domene té a La Tintoreria  (C. Sant Pere 11, Vic).

  Día: Dj, 25 abril A les 19.00 h

Pàgines