Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Arquivolta Cadaqués: Revisitant l'arquitectura moderna

  Un any més, la Demarcació de Girona del COAC commemora el Dia Mundial de l’Arquitectura amb la ruta arquitectònica Arquivolta Cadaqués: Revisitant l'arquitectura moderna, que enguany arriba a la seva setena edició, programada pel dissabte 7 d'octubre de 2023, de 10 a 14 hores.

  Día: Ds, 07 octubre De 9.30 a 14 h

 • #PremisArqGi 2023. Visita a les obres de Girona

  Amb motiu dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2023, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza una visita a les obres seleccionades i premiades d'enguany de la ciutat de Girona, el dissabte 23 de setembre, al matí.

  Día: Ds, 23 setembre 10 hores

 • ARQUIMA

  Visita tècnica a ARQUIMA, fàbrica d'entramat lleuger de fusta

  La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 18 de setembre, una visita tècnica a les instal·lacions d’ARQUIMA a Abrera. La visita va anar a càrrec d'Alan Gutiérrez, tècnic comercial, i Stefano Carlo Ascione, arquitecte i director de Màrqueting i Comunicació.

  Día: Dll, 18 setembre

 • Caldes de Montbui

  Visita tècnica a l'edifici 'Habitatge Jove Caldes'

  La Delegació del Vallès va organitzar, el passat 19 de juliol, una visita tècnica a l'edifici Habitatge Jove Caldes, de Caldes de Montbui. La visita va anar a càrrec de Jordi Martín, arquitecte i regidor d’Urbanisme de Caldes de Montbui, i David Juárez, arquitecte del projecte Habitatge Jove. 

  Día: Dc, 19 juliol

 • dona mirant paisatge

  Les dones fem paisatge: visita a l'espai de la ciutat de Barcelona dedicat a l'arquitecta Rosa Barba

  En el marc del cicle "Les dones FEM", el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC ha organitzat una visita guiada, el dilluns 17 de juliol a les 19 hores, a l’espai del Parc de Collserolla dedicat a l’arquitecta Rosa Barba Casanovas.

  Día: Dll, 17 juliol 19:00h

 • Jornades 'Dalí Arquitecte': Visita a l'exposició 'Púbol de Gala. Il·lusió i realitat'

  En el marc de les jornades Dalí Arquitecte dedicades a la reflexió sobre Dalí i l’Arquitectura, organitzades conjuntament per la Fundació Gala-Salvador Dalí i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el dissabte 1 de juliol, a les 11 hores, s'ha programat una visita especial a l’exposició Púbol de Gala.

  Día: Ds, 01 juliol 11 h

 • ArquiVolta Ebre: Les Cases de l'Escola

  Atenent la magnífica resposta dels assistents a la passada edició de l’Arquitectour, activitat amb què a la Demarcació de l'Ebre commemorem el Dia Mundial de l'Arquitectura, tornem a convocar aquesta activitat per al diumenge 11 de juny, sota el títol LES CASES DE L’ESCOLA.

  Día: Dg, 11 juny de 10 a 13 h

 • Arquivolta Girona. El patrimoni industrial vora riu del Ripollès

  La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC organitza, el dissabte 10 de juny, a les 10 h, l’Arquivolta Girona: el patrimoni vora riu del Ripollès. En aquesta ocasió, la ruta arquitectònica inclourà l’escola Doctor Robert de Camprodon, i la Colònia Llaudet de Sant Joan de les Abadesses. Escola Dr. Robert. Camprodon

  Día: Ds, 10 juny De 9.30 a 14 h

 • Jardins Colònia Rusinyol

  Visita guiada: Les colònies industrials de Cal Rusiñol, El Pelut i Borgonyà

  La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC, juntament amb el Museu del Ter, organitza una visita a les colònies industrials de Cal Rusiñol, El Pelut i Borgonyà per conèixer els diferents models d’actuació i conservació, de la mà del director del Museu del Ter, Carles García, i l'historiador i museòleg Pere Cases. La visita tindrà lloc el dissabte 3 de juny a les 10:00 h.

  Día: Ds, 03 juny 10:00 h (durada de 2 hores)

Pàgines