Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Cicle de conferències "Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017"

El dijous 8 de març (19.30 h), la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acollirà la darrera de les conferències del cicle Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017, amb els premiats de la categoria Més10 i del Premi de l’Opinió, programada pel passat 9 de febrer i que es va haver de posposar. 

Per una banda, el despatx Fuses-Viader, premiat en la categoria Més10, ens presentaran reflexions al voltant del projecte amb el qual van obtenir el reconeixement Rehabilitació de 83 cases sobre el riu Onyar a Girona. La necessitat de reconstruir la ciutat existent tot integrant la història a la pràctica urbana.
 
Els arquitectes Montserrat Nogués i Manel Bosch, que van obtenir el Premi de l’Opinió 2017 amb el projecte Rehabilitació i ampliació d’un habitatge unifamiliar en cantonada a la Tallada d’Empordà, ens explicaran les Aventures i desventures d’un no despatx d’Arquitectura, mitjançant un recorregut per diferents treballs no realitzats i projectes de concursos no guanyats, per inèdits o poc coneguts, a partir dels que els ponents intentaran exposar la seva metodologia, potser poc convencional, de projectació.
 
Amb aquest acte es tanquen les activitats programades al voltant dels Premis 2017 per donar peu a una nova edició: 21 Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, 2018.

Versió per a imprimirPDF version