Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Exposició "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2017"

Conferència inaugural "Llindars domèstics", amb Emiliano López i Mònica Rivera
Divendres 12 de gener de 2018, a les 19.30 hores
Després de passar per l’Espai Santa Caterina de l’Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, per l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i per la Delegació de l'Alt Empordà del COAC, l'exposició dels projectes seleccionats de la vintena edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017 acaba el seu viatge a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.
 

La inauguració serà el divendres 12  de gener de 2018, a les 19.30 hores, i comptarà amb la conferència Llindars domèstics, a càrrec de l’equip d’arquitectes format per Emiliano López i Mònica Rivera, premiats ex aequo en la categoria Arquitectures amb l’obra Dues cases de suro a Palafrugell.

L’exposició Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017 recull els 43 projectes seleccionats, d'entre les 91 obres presentades, adscrits en una de les cinc categories: Més 10, Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers. El projecte expositiu ha estat comissariat i dissenyat per estudi nus, que en aquesta edició han apostat per un format digital, amb imatges en gran format, per ensenyar els protagonistes dels premis: les obres arquitectòniques.

Del 12 de gener al 10 de febrer de 2018.

ORGANITZA

 INSTITUCIONS
    
     
PATROCINADORS PRINCIPALS
         

PATROCINADORS
   


COL·LABORADORS
    

AMB EL SUPORT DE
  

 

 

Versió per a imprimirPDF version