• 2a edició del Postgrau en Mediació Professional en l'àmbit de l'Arquitectura i l'Urbanisme

  Atenció: Davant l'aplicació de noves restriccions per frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el Postgrau en Mediació Professional, que estava previst iniciar el 10 de novembre de 2020. La previsió és iniciar el curs el 13 d’abril de 2021, pendent de com evolucioni la situació.

  Des de: Dm, 13 abril - Fins: Dm, 23 novembre

 • Imatge d'un interior amb molts colors

  Seminari web "La història dels colors i la seva relació amb l’arquitectura"

  El dijous 18 de febrer (10 hores), l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC i l'empresa JUNG han programat el seminari web gratuït La història dels colors i la seva relació amb l’arquitectura on ens descobriran la història dels colors, la seva relació amb les emocions i la seva capacitat de canviar la percepció dels espais.

  Día: Dj, 18 febrer De 10 a 14 hores

 • Curs de càlculs senzills i aspectes constructius bàsics per al projecte d'estructures i fonaments (2a Edició)

  Calcula tu mateix l'estructura dels teus projectes! Apunta't a aquest curs que ofereix la Demarcació de Tarragona els dimarts 12,19,26 de gener i 2,9 de febrer del 2021 de 10h a 14h.

  Des de: Dm, 12 gener - Fins: Dm, 09 febrer

 • Cap de Creus.

  VI Jornada: Debat 2020. El futur del turisme a Girona: línies d’actuació política i iniciatives del sector.

  El dijous 10 de desembre tindrà lloc, en línia, la darrera jornada del Debat 2020. El turisme a les comarques de Girona, on els relators de cada una de les sessions de debat posaran sobre la taula les conclusions, i els representants polítics exposaran les línies de govern de futur per al sector turístic.

  Día: Dj, 10 desembre De 10 a 14 hores

 • Jornades Tècniques COAC

  Campus Professional: LUMION

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional, organitzada per l'empresa LUMION,  i sota el títol "Comunicació dels teus projectes amb Lumion 11.  Avantatges del renderitzat en temps real", descobrirem com realitzar renders en segons, vídeos i panorames 360º en un projecte BIM.  Lumion és una eina molt

  Día: Dj, 10 desembre De 12 a 13.30 h

 • Campus Professional On-line: Bioeconomic

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional organitzada per Bioeconomic es parlarà sobre la "El BIM clau en certificacions de Construcció Sostenible i Saludable" .

  Día: Dj, 03 desembre De 17 a 18.30 h

 • Jornades Tècniques COAC

  Campus Professional On-line: Bioeconomic

  En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional organitzada per Bioeconomic es parlarà sobre la "Construcció Industrialitzada, Modular, Cicle de Vida + BIM" a través de solucions tècniques, casos pràctics i d'èxit ja aplicats. La jornada està patrocinada per les empreses GEBERIT i SOUDAL.

  Día: Dj, 19 novembre De 17 a 18.30 h

 • Cap de Creus.

  Debat 2020: Turisme i Economia

  Després de l’aturada a causa de l’arribada de la Covid-19, el passat 9 d'octubre va tenir lloc el seminari en línia La Represa del Debat 2020, que va posar les bases per celebrar les 3 darreres jornades del Debat 2020. El turisme a les comarques gironines, que tindran lloc entre novembre i desembre.

  Día: Dj, 05 novembre De 10 a 14 hores

 • Campus Professional On-line: Eurofred

  En aquesta Jornada Tècnica del Campus Professional on-line, EUROFRED parlarà sobre la "Qualitat de l'Aire Interior: generació d'aire pur als espais interiors".L’objectiu de la sessió serà presentar una solució viable, fiable i acreditada per garantir la qualitat de l’ aire interior als edificis, amb la instal.lació de generadors d’ aire pur compatibles amb les necessitats que tenen els arquitectes per optimitzar la gestió

  Día: Dj, 05 novembre De 12 a 13.30 h

Pàgines