Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Tallers infantils "Llavors per sembrar arquitectura"

Aquest mes de desembre, la Demarcació de Girona del COAC acull els tallers infantils "Llavors per sembrar arquitectura", una sèrie d'exercicis que conviden a experimentar, descobrir i percebre l'arquitectura i la ciutat amb una nova mirada. Partint de la base d’un joc no reglat, es durà a terme una gran construcció col·lectiva on els infants podran explorar sobre diferents temàtiques.

Com us podeu apuntar?
Si voleu participar o teniu algun amic que també vol venir, heu de dir als vostres pares que ens enviïn un correu electrònic a cultura.gir@coac.cat amb el vostre nom, quants anys teniu i el seu nom abans del divendres 15 de desembre, a les 15 hores.

Quins tallers podeu fer?

Espais Imaginaris
Es treballa sobre les relacions estructurals i espacials que les peces de construcció possibiliten, investigant els jocs de llums i ombres que es generen depenent de la composició realitzada. És una experiència per treballar amb el ple i el buit, l'horitzontalitat i la verticalitat, el construir i destruir...

Casa meva, el meu món
A través del muntatge d'una petita caixa espacial, investigarem sobre els espais de la nostra llar i les emocions i reflexions que ens sorgeixen de cada un d'ells. Quin és l'espai de casa teva on et sents més a gust? Per què? T'agradaria que fos d'una altra manera? Que tingués una altra llum i color? Quin és l'espai on et sents menys còmode? Per què? Què li falta a aquest espai? 

De casa meva a l'escola
Gairebé tots els dies realitzem el mateix recorregut, segurament sense parar-nos a observar els llocs i espais per on anem. Els nens dibuixaran, a cada pàgina d’un llibre acordió, la seqüència d'espais que recorden del seu recorregut diari. Es tracta d'una activitat per començar a aprofundir en el coneixement i reconeixement del nostre entorn directe, el barri. 

La Ciutat som tots. Posa la teva llavor
Què fa que les ciutats i edificis resultin més interessants i saludables per viure? Com ens agradaria que fos la nostra ciutat ara i en un futur? Construirem una gran instal·lació participativa per reflexionar, experimentar i intercanviar idees sobre l'estructura de la ciutat i el concepte de sostenibilitat.


Les activitats programades per a l'ocasió estan comissariades per Arquikids. 

Versió per a imprimirPDF version