Pedalada per les terres del Penedès

Imatge: 
© Flick (Angela Llop)
L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del 3r cicle de Pedalades, una sortida per les terres del Penedès el proper dissabte 27 de maig.

El punt de sortida serà l'Estació de RENFE Barcelona Sants, a les 8:18 h, i la longitud total de l'itinerari és d'uns 15-20 km.

Se sortirà des de l'estació de RENFE de Gelida i s'anirà fins a Sant Llorenç d'Hortons mitjançant una llançadora RENFE. Allà, ens reunirem amb els que venen en cotxe a la Plaça del Pàmpol. S'anirà cap a Can Mata d'Abelló fent una petita parada per una explicació del projecte de l'Agroparc i tot seguit es pendrà camí cap a Can Llopart de les Alzines. La pedalada finalitzarà a l'estació de RENFE de Gelida.

Els participants poden portar la seva pròpia bicicleta, tot i que hi ha la possibilitat de llogar-ne una de normal o d'elèctrica, que es lliurarà al lloc de sortida i es recollirà al final del recorregut. Finalitzada la visita, es dinarà al Restaurant Espiells i, durant la sobretaula, s'iniciarà un debat obert.

INSCRIPCIONS TANCADES.

Veure programa.


La visita és gratuita per als membres de l'AAUC. En cas contrari tindrà un cost de 10 euros.
Lloguer bicicleta normal: 12 €
Lloguer bicicleta elèctrica: 24 €
Dinar: menú 20 €
Versió per a imprimirPDF version