Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Tallers infantils "Llavors d'Arquitectura"

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, de 10 a 13 h, la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes organitza el taller infantil gratuït “Llavors per sembrar Arquitectura”, adreçat a nens i nenes de 5 a 12 anys. Es tracta d'una sèrie d’exercicis que conviden a experimentar, descobrir i percebre l’arquitectura i la ciutat amb una nova mirada. El taller està dirigit per les arquitectes Teresa Carrera i Mireia Martín i les activitats programades per a l’ocasió estan comissariades per Arquikids.

L'activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia mitjançant correu electrònic a junta.lle@coac.net.

Aquesta activitat educativa parteix de la base d'un joc no reglat i proposa una gran construcció col·lectiva on els infants puguin explorar sobre diferents temàtiques:

- Espais imaginaris: Es treballa sobre les relacions estructurals i espacials que les peces de construcció possibiliten, investigant els jocs de llums i ombres que es provoquen depenent de la composició realitzada. És una experiència per treballar amb el ple i el buit, l'horitzontalitat i la verticalitat, la llum i l'ombra, construir i destruir...

- La meva casaemeu món: A través del muntatge d'una petita caixa espacial, investigarem sobre els espais de la nostra llar i les emocions i reflexions que ens sorgeixen de cada un d'ells. Quin és l'espai de casa teva on et sents més a gust? Per què? T'agradaria que fos d'una altra manera? Que tingués una altra llum i color? Quin és l'espai on et sents menys còmode? Per què? Què li falta a aquest espai?

- De lmeva casl'escola: Gairebé cada dia realitzem el mateix recorregut, segurament sense parar-nos a observar els llocs i espais per on anem. Els nens dibuixaran, a cada pàgina d’un llibre acordió, la seqüència d'espais que recorden del seu recorregut diari. Es tracta d'una activitat per començar a aprofundir en el coneixement i reconeixement del nostre entorn directe, el barri.

- La Ciutat sotots. Posa lteva llavor: Què fa que les ciutats i edificis resultin més interessants i saludables per viure? Com ens agradaria que fos la nostra ciutat ara i en un futur? Construirem una gran instal·lació participativa per reflexionar, experimentar i intercanviar idees sobre l'estructura de la ciutat i el concepte de sostenibilitat.

Versió per a imprimirPDF version