Conca del Ruhr i Països Baixos

Viatge a la Conca del Ruhr i Països Baixos

Imatge: 
© AprendixNL (Pixabay)

Des de fa quaranta anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Enguany, del 13 al 16 de desembre, se’n celebrarà la XLI edició, amb el títol “Camins d’aigua: Restauració i ús del patrimoni hidràulic”, dirigida per Jaume Busquets i Maria Llinàs.

L’objectiu del Curset serà apropar-nos a una de les parts del patrimoni industrial més ignorades: el patrimoni hidràulic, el qual, paradoxalment, constitueix un dels fonaments de totes les cultures i civilitzacions del món. Els projectes presentats s’agruparan en cinc blocs temàtics segons el seu ús preferent (Proveïment, Agricultura, Usos recreatius, Transport i Energia)

En aquest context, i com ja és habitual, s’organitza un viatge relacionat amb la temàtica del Curset i que el complementa en continguts. Aquest any proposem un viatge a la Conca del Ruhr i Països Baixos que tindrà lloc del 21 al 25 de setembre, on visitarem diverses construccions, entorns urbans i rurals que formen part del patrimoni hidràulic, molts dels quals estan reconeguts com a Patrimoni Mundial de la Humanitat.

Podeu veure el programa detallat del viatge amb la descripció exhaustiva de les visites previstes, les característiques logístiques de l’activitat i les instruccions per formalitzar la inscripció.

El cost del viatge és 770€. Inclou: bitllet d’avió anada i tornada des de Barcelona, 4 nits en hotels de 3* amb esmorzar, trasllats en autocar privat, entrades a museus, assegurança i impostos.

Inscripcions tancades

Versió per a imprimirPDF version