BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona

BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona

Imatge: 
BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona

En el marc de la Setmana d'Arquitectura 2021, el Festival BARQ celebra la seva primera edició, que tindrà lloc de l'11 al 16 de maig en format híbrid.

La productora audiovisual Nihao Films, amb la col·laboració del COAC, ArquinFAD i la Fundació Mies van der Rohe, organitza el que és el primer certamen internacional de cinema sobre arquitectura a l'Estat espanyol. L'objectiu és aprofitar el poder social del cinema per difondre els principis bàsics de l’arquitectura i, d’aquesta manera, aconseguir que la disciplina sigui més accessible per a la ciutadania i situar Barcelona com a nucli central del sector dins el panorama mundial.

El festival inclou una àmplia programació amb pel·lícules de tot el món i diverses activitats paral·leles. L'esdeveniment vol posar en valor aquells documentals que mostren de forma innovadora temes d'actualitat relacionats amb l'arquitectura, com l'activisme urbà, la política, l'economia, el medi ambient, la diversitat cultural i social, o l'accés a l'habitatge. En total, es projectaran 8 llargmetratges i 11 curts als Cinemes Girona, la Filmoteca de Catalunya, el Disseny Hub i, en format online, a través de Filmin.

Per consultar el programa del festival, visiteu el web de BARQ.

Versió per a imprimirPDF version