Exposició de les propostes presentades al Concurs del Palau de Vidre de Lleida

Exposició de les propostes presentades al Concurs del Palau de Vidre de Lleida

Imatge: 
© COAC Lleida

Exposició de les propostes admeses al concurs d’idees per a la intervenció en l’àmbit del Palau de Vidre, dins el programa Espais Singulars. 

El passat dijous 11 d’abril, a la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes es va presentar l’exposició dels projectes, que romandrà oberta fins al 3 de maig.

L’exposició acull totes les propostes admeses al concurs d’idees d’arquitectura per a la intervenció en l’àmbit del Palau de Vidre de Lleida, dins el programa Espais Singulars endegat per la Fundació del Paisatge de Lleida amb la col·laboració del COAC Lleida. Va assistir a l’acte l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i el president de la Demarcació de Lleida del COAC, Víctor Pérez-Pallarès.

El programa Espais Singulars va tenir una primera fase de participació ciutadana, que incloïa dos tallers participatius, celebrats el 9 i 16 de febrer de 2019. Les conclusions d’aquesta primera fase es van recollir en la documentació per participar en el concurs d’idees d’arquitectura, convocat el passat 5 de març fins al 29 del mateix mes. En total, han estat admeses 10 propostes, que són les que s’exposen al vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC fins al 3 de maig.

En l’exposició es poden consultar els treballs admesos, amb les reflexions gràfiques de les idees dels concursants i una memòria amb les reflexions escrites. A més, es posarà a disposició de la ciutadania unes butlletes per recollir les seves votacions.

En aquesta edició, el material exposat també es podrà veure a la web de la Paeria i es podran votar les diferents propostes online.

Versió per a imprimirPDF version