ensenyaments artístics de disseny gràfic i d'interiors

Exposició: Treballs Finals Grau - Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques, ESDAP Catalunya

Imatge: 
© Escola d'Art de Vic
El divendres 28 a maig a les 19 hores, s’obrirà a la Seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes l'exposició dels "Treballs Finals de Grau", que dona a conèixer els projectes presentats pels alumnes que es van graduar els cursos 2018-19 i 2019-20 al Campus Vic de l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques, ESDAP Catalunya.

Els treballs exposats, d’una banda reflexionen sobre la societat i, de l’altra, aporten propostes per transformar-la, amb la finalitat de repensar el paper del Disseny Gràfic o d'Interiors, com a elements de transformació social.

El Treball Final de Grau s’inicia amb la recerca/creació de la proposta de projecte. En aquesta primera part del procés, cada un dels alumnes elabora una hipòtesi de problema a partir de paràmetres de complexitat i dimensió diversa.

La segona part del procés, és la recerca/creació de la solució al problema plantejat. Per això, cal utilitzar els coneixements adquirits en els quatre anys de formació: anàlisi/reflexió, documentació, estratègia, creativitat, tècnica i comunicació.

En aquesta ocasió, a l'exposició hi podem veure les obres dels alumnes: Marta Gañarul, Iris Selva, Adrià Tañà, Anaïs Valle, Núria Molist, Anna Blancafort, Carla Rovira, Sara Molina, Joana Amorós i Nina Valle.

L’exposició es pot visitar seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

   protocol covid

 

Versió per a imprimirPDF version