Visita la seu del COAC pel 48h Open House Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El cap de setmana del 24 i 25 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitectura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House Barcelona, durant la jornada del dissabte (de 10 a 19 h) i diumenge (de 10 a 14 h) es podrà visitar l'edifici de la seu del COAC, ubicada a la plaça Nova.

La visita a la nostra seu és enguany especialment interessant ja que es pot veure el sostre original de l'edifici, habitualment ocult, fruït de les obres iniciades a principis d'any per adequar la seu al futur Centre Obert d'Arquitectura de Barcelona.  

Després de la recent renovació de la façana de l’edifici, i aprofitant el seu enclavament privilegiat, el COAC fa un nou pas endavant amb l’objectiu de reforçar la seva vinculació amb la ciutadania, fent-lo alhora més versàtil i accessible. L'objectiu és esdevenir un punt de trobada entre ciutadans i arquitectes, espai comú de debat i reflexió amb la voluntat de conscienciar sobre el rol de l’arquitectura i, alhora, impulsar la recerca. 

Més informació
Per conèixer amb més detall el projecte de rehabilitació de la façana, pots visitar el web renovaciourbana.com. En aquest mateix web també hi trobaràs un resum de la història de l'edifici.

Per a més informació sobre el 48h Open House Barcelona, consulta el seu web.
 
Versió per a imprimirPDF version