Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Exposició: Import Wallonie Bruxelles

Del 5 de setembre al 28 de novembre de 2019 podrem veure l'exposició "IMPORT WALLONIE-BRUXELLES " a la Demarcació de Tarragona del COAC. Una mostra de 40 projectes d'arquitectura, 20 d'ells a Brussel·les i 20 a Barcelona, que per la seva situació, tipologia i programa es poden considerar re-activadors de ciutat.

En aquesta edició “Cities Connection Project” explora la regió de Wallonie-Bruxelles i treballa sobre la idea de projectes re-activadors de la ciutat, entenent l’arquitectura dels equipaments públics (culturals, docents, usos mixts, espais públics…) com a cohesionadors socials d’especial importància en zones amb un cert nivell de degradació urbana, mitjançant edificis nous en alguns casos, recuperant edificis existents en d’altres, temàtica molt actual a les dues ciutats per la seva tradició arquitectònica en la renovació urbana, generant un espai compartit de reflexió.


CONFERÈNCIES:

Dijous 19 de setembre de 2019 a les 19.30h
Conferència inaugural de l’exposició
A229 (Import Wallonie-Bruxelles) +  Taller 9s (Oriol Cusidó + Irene Marzo) (Export Bcn)
Els dos despatxos d’arquitectura ens parlaran dels projectes que apareixen a l’exposició i, a més, Taller 9s explicarà el projecte del Pla Funcional i Arquitectònic de la Tabacalera de Tarragona; concurs que han guanyat recentment formant equip amb Vora arquitectura SCP, Marc Manzano Salo i Jordi Portal.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Xavier Bustos i Nicola Regusci (Cities Connection Project)

En acabar la xerrada, es servirà un refrigeri de cerveses belgues a tots els assistents.

A continuació es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu inscriure al correu tarragona@coac.cat. Preu 18€.


Dijous 17 d'octubre de 2019 a les 19.30h
AGWA architects
(Import Wallonie-Bruxelles) + GATPA (Alex Gallego + Jordi Adell + Gerard Puig + David Tapias) (Export Bcn)

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a tarragona@coac.cat. Preu 18€.

VIATGE A BRUSEL·LES:
25, 26 i 27 d'octubre de 2019
Una bona oportunitat per visitar l’arquitectura més rellevant d’aquesta ciutat.
Si esteu interessats en el viatge pedeu fer la preiscripció sense compromíes a tarragona@coac.cat. Aviat s'obriran les inscripcions, Places Limitades. Consulteu el programa del viatge aquí.

Versió per a imprimirPDF version