Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
AJAC

Exposició "Premis AJAC X" a Tarragona

La sala d’exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull fins al 22 de gener de 2018 l’exposició Premis AJAC X, on es mostren les 122 propostes presentades en aquesta edició dels Premis AJAC per a joves arquitectes.

/////////  L'exposició es prorroga fins al 14 de març /////////

Descarrega el targetó


La conferència inaugural “inexperiències“ es farà el dijous 23 de novembre a les 19.30h on intervindran
:

DISSENY DE PRODUCTE
Mònica Planes Areny (RURARC)

OBRA NOVA NO REALITZADA: MANHATTAN
Albert Clèries Vilamajó, Manuel Julià Verdaguer i Joaquim Mulà Montseny

OBRA NOVA REALITZADA: HABITAR UNA NUEVA SOMBRA
Benjamin Iborra Wicksteed, Jordi Espinet Roma, Carlos Dimas, Carmona i Marcos Parera Blanch.


Al finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar a tarragona@coac.cat. Preu 18€.


El disseny de l’exposició l’han fet els arquitectes Jordi Quetglas Campmany i Alba Sánchez-Fortún Mateu, que van guanyar el concurs pel disseny de l’exposició amb la proposta “RUSC DADANT”. Aquesta consisteix en 12 bastidors desplegables de 212 cm d’alçada per 112 cm d’amplada. Cada mòdul està format per dos marcs de fusta de pi abatibles com una porta, oferint múltiples opcions expositives i facilitant el transport. Els panells dels bastidors són translúcids i en forma de rusc.

Els Premis AJAC són el reconeixement que l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya atorga bianualment als joves arquitectes per la seva feina, esforç, treball i innovació. En els darrers anys, el perfil canviant dels joves arquitectes va elaborant nous perfils que des de l’Agrupació s’han anat recollint al llarg d’aquests 20 anys per poder dibuixar nous perfils professionals i reconèixer així la seva feina.
 
Versió per a imprimirPDF version