Arrenca la 7a edició del cicle de cinema Ecumenòpolis

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Aquest any la programació d'Ecumenòpolis adopta un nou format. Ampliem el camp de visió amb sessions més variades i diferents punts de vista. Cada una de les sessions estarà comissariada per un convidat o convidada.

Els convidats i les convidades seran arquitectes amb una relació directa i estreta amb el món audiovisual i la imatge en moviment. De la performance multimèdia a la producció de peces inèdites, passant per la presentació de projectes de ciutat o formatius, les sessions seran variades i singulars, convertint l'Ecumenòpolis 2017 en un veritable espai de reflexió audiovisual al voltant de l'urbanisme i la arquitectura.


Programació:

Divendres 20 de gener

Debat Videològic: presentació de la programació amb la presència d'Andreu Meixide, Marta Peris i Daniele Porretta i la participació virtual de la resta dels convidats.

Divendres 24 de febrer
Andreu Meixide - Arquitecte, realitzador audiovisual i director de programació del BccN Barcelona Creative Commons Film Festival.

Divendres 17 de març
Pau Faus – Arquitecte i realitzador de documentals com "La Ciutat Jubilada" i "Alcaldessa".

Divendres 21 de abril
Daniele Porretta – Doctor arquitecte especialitzat en la representació de les ciutats utòpiques i distòpiques en el cinema.

Divendres 19 de maig
Xapo Ortega – Arquitecte, cofundador de la productora Metromuster i codirector de documentals com "Ciutat Morta" o "No-Res".

Divendres 16 de juny
Àngel Borrego Cubero – Doctor arquitecte, professor del Màster en Comunicació Arquitectònica de la UPM i director i productor del documental "The Competition".

Divendres 20 de octubre
Celia Marín – Arquitecta, professora del departament d'Història de la UPC i coresponsable del programa de cinema i ciutat de l'ETSAB.

Divendres 17 de novembre
Marta Peris – Doctora arquitecta amb la tesi "La casa japonesa a través del cine de Yasuhiro Ozu" i cofundadora de l'estudi Peris-Toral.

Divendres 1 de desembre
Masters of Concrete – Col·lectiu d'arquitectes que exerceixen la crítica de l'arquitectura contemporània a través de la ironia i el sarcasme, habitualment a través del mitjà audiovisual.


Totes les sessions seran a les 19 h a la Sala d'Actes del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Veure cartell.

Patrocina:


Col·labora: 

17/01/2017
Tornar