serveis coac

DARRERA ACTUALITZACIÓ: 8 D'ABRIL (17.30 h)

Per poder resoldre els dubtes que es generen aquests dies, us adjuntem un recull de les preguntes més freqüents que estan rebent els serveis del COAC. En cas que tingueu un dubte no resolt en la informació del web o en aquest apartat, podeu poseu-vos en contacte amb el servei en qüestió a través del correu electrònic. En aquesta pàgina us facilitem el contacte de cada un dels serveis. També estem a la vostra disposició a través del telèfon d'atenció a l'arquitecte 93 306 78 03. 


HORARIS DE SETMANA SANTA

Amb motiu de les festes de Setmana Santa, els serveis de les demarcacions de Barcelona, Comarques Centrals, Ebre, Lleida i Tarragona romandran tancats des del dijous 9 fins al dilluns 13 d'abril, ambdós inclosos.
Els serveis de la Demarcació de Girona i les delegacions de l'Alt Empordà i la Garrotxa-Ripollès tancaran des del divendres 10 fins al dilluns 13 d'abril, ambdós inclosos.
La resta de dies, a cada seu l'horari d'atenció serà l'habitual d'aquests dies per a cada un dels serveis (consulteu l'apartat "Correus electrònics dels serveis, demarcacions i delegacions del COAC".


CORREUS ELECTRÒNICS DELS SERVEIS, DEMARCACIONS I DELEGACIONS DEL COAC

Correus electrònics dels serveis del COAC
Correus electrònics de les demarcacions i delegacions del COAC

VISAT I REGISTRES

Es pot visar amb normalitat?

Sí. Tot el servei es fa amb normalitat de manera telemàtica. En cas de dubte, contacteu per correu electrònic amb la vostra demarcació o truqueu al telèfon d'atenció a l'arquitecte 93 306 78 03.

Es pot fer la tramitació d'un IIT amb normalitat?

Sí. El servei d'IIT funciona amb normalitat. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a iit.bcn@coac.net


SECRETARIA

Com puc demanar un certificat COAC?

Es pot sol·licitar a l'apartat web de certificats.

En el cas de tipologies de certificats no incloses en aquest apartat, podeu enviar un correu a secretaria@coac.net.

Necessito col·legiar-me, com ho puc fer?

Es pot enviar la documentació escanejada i des del COAC farem el procés d'alta. Envieu un correu a secretaria@coac.net per informar-vos de la documentació necessària.

Un cop s'aixequi l'estat d'alarma, s'hauran d'aportar els originals en el termini d'una setmana hàbil. En cas de no aportar els originals se suspendria la col·legiació a tots els efectes.

Versió per a imprimirPDF version