Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L’Àlbum de l’arquitecte. Un cicle dedicat a les relacions entre fotografia i transmissió de significats

Imatge: 
© DM DigitaltMuseum
La Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) inicia aquest mes de febrer, un nou cicle d'exposicions dedicat a la fotografia amb el nom de: L'Àlbum de l'arquitecte, que es durà a terme durant els pròxims dos anys.
 

Podríem definir el document fotogràfic com la intersecció de la realitat amb la interpretació que, amb una càmera i en un instant donat, en fa cadascú. Tanmateix avui dia, una realitat fragmentada, amb llocs que evolucionen i canvien ràpidament i amb canvis que trenquen, que impedeix la continuïtat i on es fa difícil compartir o transmetre experiències, amb estímuls constants de tota mena i senyals mudes que absorbeixen l’atenció i distreuen i transformacions difícils d’assumir, gairebé sempre imposades. 

Seguint aquesta premissa, la primera de les exposicions, sota el títolSigurd Lewerentz. 44 fotografies del viatge a Itàlia”, mostra una selecció d’instantànies fetes per l’arquitecte suec durant el viatge que va fer a aquest país l’any 1909, i que actualment les conserva el DM DigitaltMuseum.

Les altres exposicions tancades, i que es podran veure a la sala d’exposicions La Cova durant el 2019, són:

  • - Leonardo Finotti. Rio de Janeiro, un photobook. Maig - Juliol 2019.
  • - Clara Pardo. Què veig? Mirar: observar amb els ulls, anar amb compte. Setembre - Novembre 2019.
  • - Laszlo Moholy-Nagy. Pintura, Fotografia, Film. Un llibre de la Bauhaus. La descoberta de la fotografia. Homenatge a la Bauhaus en el centenari de la seva fundació. Desembre 2019

Aquest conjunt d’exposicions vol ser una reflexió sobre les relacions que es poden establir entre fotografia i transmissió de significats, i sobre com la realitat es presenta a la mirada.

11/02/2019
Tornar