Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
portades de llibres

Dossiers Col·leccions, el patrimoni custodiat per l'Arxiu Històric al teu abast

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Fa uns anys que des de l'Àrea de Cultura del COAC es duen a terme una sèrie d'exposicions que tenen per objectiu mostrar el material que custodia l'Arxiu Històric.

En aquestes exposicions, que reben el nom de "Col·leccions", es mostren autors, obres, tècniques i col·leccions d'arquitectura, i s'organitzen amb la voluntat de donar a conèixer el ric patrimoni documental del Col·legi.

Fruit de cada una d'aquestes mostres, s'edita un dossier que recull en forma de làmines el material que s'ha exposat, uns documents consultables en format paper a la Biblioteca del COAC.

Ara, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, s'ha creat una versió digital dels dossiers per a una consulta més oberta i accessible. Trobareu els dossiers Col·leccions consultables on line accedint a l'apartat Publicacions del web del COAC.

Col·leccions COAC realitzades
Fins al moment, s'han dut a terme exposicions de la sèrie Col·leccions sobre Antoni de Moragas, Terradas – Adroer, Volta Catalana, Urbanisme del GATCPAC, Clotet-Tusquets, Coderch a Roses. Casa Rozés, Fotografies del riu Besòs. Manolo Laguillo, Josep M Bosch Aymerich, Soldevila, Soldevila, Soldevila, Jujol i el dibuix, El repte del xamfrà. Fotografies de Rosa Feliu i Montbau.

 

21/04/2021
Tornar