Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Casal de Barri Can Portabella, de Josep Bunyesc. Complex d'Equipaments a Vil·la Urània, de SUMO Arquitectes (Jordi Pagès, Marc Camallonga, Pasqual Bendicho) i Yolanda Olmo

Cinc arquitectes catalans, guardonats als Green Solutions Awards 2017

El passat 26 de setembre es van anunciar els guanyadors nacionals dels Green Solutions Awards 2017, organitzats per Construction21. Aquests guanyadors competiran ara amb els seleccionats a la resta de països i el resultat final es farà públic a l'acte de lliurament de premis que se celebrarà el 15 de novembre a Bonn, en el marc de la COP23.

Entre els projectes guanyadors hi figuren 2 obres projectades per arquitectes catalans, ambdues situades a Barcelona. D'una banda, el Casal de Barri Can Portabella, de l'arquitecte Josep Bunyesc, ha estat guardonat amb el Gran Premi en Rehabilitació Sostenible. De l'altra, el Complex d'Equipaments a Vil·la Urània, de SUMO Arquitectes (Jordi Pagès, Marc Camallonga, Pasqual Bendicho) i Yolanda Olmo, ha rebut el Premi en la categoria Edifici Intel·ligent.

Construction21, que organitza aquest certamen, és una plataforma per a la compartició gratuïta d'informació i bones pràctiques sobre construcció sostenible entre els actors del sector de la construcció. La xarxa, formada per 12 plataformes, convoca els Green Solutions Awards amb l'objectiu de donar reconeixement i difusió a exemples destacats de solucions sostenibles i innovadores aplicades a construccions reals.
2/10/2017
Tornar