Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cap de Creus. Josep Miquel Guasch

DEBAT 2020: El Turisme a les Comarques Gironines

Imatge: 
© Cap de Creus. Josep Miquel Guasch. Arxiu d'imatges PTCBG
La Taula de Turisme de Girona, amb la col·laboració de la Universitat de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), organitza durant aquest any el Debat 2020: el turisme a les comarques gironines per a realitzar una reflexió respecte a la posició actual del turisme a les comarques de Girona i el seu futur. El Debat 2020 es presenta com una nova revisió del Debat Costa Brava de l’any 1976, en el qual, i a través de les seves conclusions, es va posar en relleu els reptes de futur del sector turístic de la Costa Brava, i que es van continuar treballant en el Debat Urbanístic de la Costa Brava del 1990 i el segon Debat Costa Brava del 2004, impulsats per la Demarcació de Girona del COAC. 


Setze anys després, temps suficient per a poder extraure noves conclusions, es proposa un nou debat, aquest cop centrat en el turisme i amb un àmbit geogràfic més extens: les comarques gironines. 

Un cop més, la  Demarcació de Girona del COAC ha col·laborat en l’organització, concretament en dues jornades: la jornada sobre medi ambient i paisatge, i la jornada sobre urbanisme i arquitectura, que tindran lloc a Roses i Olot, respectivament. 

5 Jornades en el territori 
El Debat 2020: El Turisme a les Comarques Gironines s’organitza a través de cinc jornades que es duran a terme a diferents municipis de la província de Girona. Així, la primera tindrà lloc el 30 de gener a Girona i estarà centrada en L’oferta turística a les comarques gironines: present i futur. La segona sessió es farà el 26 de febrer a Roses, on es debatrà sobre el Turisme, Medi Ambient i Paisatge. La tercera jornada es farà a Olot el 19 de març per parlar de Turisme i Arquitectura: urbanisme i infraestructures. El 20 d’abril serà el municipi de Platja d’Aro qui acollirà la sessió centrada en Turisme i economia. I, finalment, la darrera de les jornades es farà a Lloret de Mar per posar sobre la taula els reptes de futur del turisme a les Comarques Gironines. 

Consulta el programa i inscriu-te a les jornades en aquest enllaç.

20/01/2020
Tornar