Fira rehabilita

El COAC participa un any més a la Fira Rehabilita

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Del 7 a l'11 d'octubre se celebra a Barcelona la Fira Rehabilita, organitzada pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona en el marc de la Setmana de la Rehabilitació, que comptarà un any més amb la participació del COAC.

L'acte principal serà la jornada "La rehabilitació en un canvi d'època", que tindrà lloc el 9 d'octubre a La Model. Dins d'aquesta jornada, que inclourà diferents xerrades i debats, el COAC participa a la taula rodona "Redissenyar projectes innovadors per impulsar la rehabilitació", que coordinarà Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC i que comptarà també amb la participació de Neus Roca, delegada de la Garrotxa-Ripollès. Un dels temes que es tractaran és la necessitat de crear oficines de rehabilitació als municipis per tal d'agilitzar i impulsar la rehabilitació.

D'altra banda, el COAC participa també en els tallers familiars programats al llarg de la Setmana. Concretament, organitza el taller "La rehabilitació del COAC en realitat virtual i augmentada", el diumenge 13 d'octubre de 12 a 14 h.

Per a més informació i per inscriure't a la jornada del 9 d'octubre, accedeix al web de la Fira Rehabilita.

Consulta el programa complet d'activitats.
30/09/2019
Tornar