Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge grups territorials

GRUPS TERRITORIALS

Els Grups Territorials del COAC estan formats per arquitectes que, més enllà de la col·legiació, estan interessats en treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques dels diferents districtes i barris. Així, els Grups Territorials tenen com a objectiu teixir relacions entre els arquitectes i els veïns i veïnes, institucions i organitzacions dels seus barris, per tal d'analitzar la situació dels districtes i buscar conjuntament solucions.

Per altra banda, els Grups també tenen com a objectiu apropar l'arquitectura al ciutadans, ja sigui a través d'activitats de difusió (jornades, seminaris, etc.) com d'altres més tècniques relacionades amb dubtes respecte a l'exercici de la professió (normativa o competències, entre d'altres). 

Actualment, el Col·legi compta amb un Grup Territorial per cada un dels districtes de la ciutat de Barcelona (Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts, Horta-Guinardó, Sants-Montjuïc, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí), així com per al Baix Llobregat, L'Hospitalet, Garraf-Baix Penedès, Besòs, Maresme i Vallès.

Contacte:
Anna Solé i Tristante
T. 93 306 78 19
desplegamentterritorial@coac.net
 

Cada un dels Grups Territorials es reuneix un cop al mes en un espai del districte, habitualment de 19.00 a 20.30 h, per tal de posar en comú inquietuds, propostes i activitats socials i culturals. 
 

calendari_1r_trimestre_quadre.jpg