Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Un dels moments de la jornada 'Descarbonitzant l'arquitectura'

Descarbonitzant l’arquitectura 2023: recupera totes les sessions amb un sol clic!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat mes de novembre, més de 400 persones van assistir a la jornada #DescarbonitzantArquitectura, que va comptar amb un programa amb ponents europeus de primer nivell i que va situar la descarbonització al centre del debat de la professió. Reviu els millors moments de la jornada!

Es van abordar els reptes que la descarbonització projecta sobre l’exercici professional, vam parlar de Taxonomia Europea i Level(s), i s’hi van donar a conèixer eines, recursos i noves competències, així com casos d’èxit. 

Amb la publicació dels vídeos, el COAC segueix treballant amb l’horitzó del Congrés d’Arquitectura de la UIA 2026 i fa accessibles tots els continguts, que són imprescindibles per ubicar i aprofundir en la importància que té el sector de l'arquitectura en la lluita contra el canvi climàtic.

Els detalls de l’EPBD, el 24 d’abril al COAC!
Amb motiu de la recent aprovació de la nova versió de la Directiva Europea d’Eficiència Energètica en Edificis (EPBD), el proper 10 de maig de 10 a 12 h t’esperem a la jornada ‘L'EPBD ja és aquí! Reptes i oportunitats pels arquitectes’. Explicarem les claus d'aquest instrument, que orientarà la trajectòria professional dels arquitectes amb l'horitzó del 2050. Ho farem de la mà d'experts nacionals i de la Comissió Europea. Reserva’t la data!

Amb la col·laboració de:

20/03/2024
Tornar