Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El Congrés d'Arquitectura, protagonista del nou número de la revista Quaderns

El Congrés d'Arquitectura, protagonista del nou número de la revista Quaderns

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La revista del Col·legi 'Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme' publica un nou número, que ja està a disposició dels col·legiats a les diferents seus col·legials. Es tracta d'un número doble (268-269), que tracta monogràficament el Congrés d’Arquitectura 2016.

En la síntesi de la seva última setmana, el Congrés va decantar nou conceptes que suposen tota una proposta programàtica. Es tracta de nou àrees d'interès i compromís comú entre la societat, l'arquitectura i els arquitectes: Àmbits emergents, Valors, Marc legal i professional, Dret a la ciutat, Territori i paisatge, Habitatge, Patrimoni, Noves tecnologies i processos, i Difusió i Educació.

Quaderns recull aquests nou conceptes com a fil conductor d'un document organitzat en nou parts. Per a cada una de les nou parts, es recull així el relat de les posicions, trajectes i interseccions esdevinguts a les ponències del Congrés, alhora que s’hi inclou una lectura paral·lela de cites i referències vinculades.

La monografia suma un complet superíndex (un sumari gràfic) d'aconteixements i ponències i també una col·lecció de documents ad-hoc de fotògrafs i creadors d'art, amb els quals es pretén oferir imaginaris, il·luminar i continuar motivant un debat definitivament i necessària obert.

Sota la direcció de Fèlix Arranz, l'equip de redacció i producció de la publicació ha anat a càrrec de Laura Bayo, Rosa LLadó i Anna Tetas, amb la col·laboració de Roger Subirà i d'una extensa i intensa nòmina d'agents institucionals, professionals, industrials, socials, acadèmics, culturals i artistics.

23/10/2017
Tornar