Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
AT arquitectes de tarragona.

La Demarcació de Tarragona convoca un Concurs per a la direcció de la Revista AT

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) Demarcació de Tarragona
La Demarcació de Tarragona del COAC convoca el Concurs per a l’adjudicació de la direcció i producció de la revista AT, Arquitectes de Tarragona, per a l’any 2019 i següents.

Descarrega les Bases del Concurs

Descarrega l'acta del jurat amb la qualificació de les propostes

Antecedents
El primer número de la revista es va publicar el 2002 i, amb una freqüència d’aproximadament 3 revistes l’any, s’arribà a l'any 2009 en què es va publicar l’AT#20.

Excepcionalment, per acompanyar la celebració del 50è aniversari de l’edifici del Govern Civil, l’any 2014 es publicà l’últim AT amb el número 21.

La revista, a més de publicar-se en paper, s’ha penjat a internet i es pot consultar al web.

Propòsit
El concurs es convoca amb el propòsit d’iniciar una nova etapa en la direcció i edició de la revista. En aquesta nova etapa, cada període anual de la revista estarà dirigit per un arquitecte -o equip- diferent, de manera que cada anualitat de la revista reculli mirades dinàmiques i inquietuds diverses en relació a l’actualitat de l’arquitectura i als reptes del territori d’influència de la nostra demarcació.

Dates
Si en la lectura de les bases sorgeix algun dubte, es pot fer la consulta mitjançant un correu electrònic a cultura.tar@coac.net abans del 15 de febrer de 2019.

Les propostes es presentaran presencialment abans de les 14:00 h del divendres 1 de març de 2019 al Registre de la Demarcació de Tarragona del COAC.

31/01/2019
Tornar