Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) Demarcació de Tarragona

La Demarcació de Tarragona convoca un Concurs per a la direcció de la Revista AT

La Demarcació de Tarragona del COAC convoca el Concurs per a l’adjudicació de la direcció i producció de la revista AT, Arquitectes de Tarragona, per a l’any 2019 i següents.

Descarrega les Bases del Concurs

Antecedents
El primer número de la revista es va publicar el 2002 i, amb una freqüència d’aproximadament 3 revistes l’any, s’arribà a l'any 2009 en què es va publicar l’AT#20.

Excepcionalment, per acompanyar la celebració del 50è aniversari de l’edifici del Govern Civil, l’any 2014 es publicà l’últim AT amb el número 21.

La revista, a més de publicar-se en paper, s’ha penjat a internet i es pot consultar a: <AT # 1-21>

Propòsit
El concurs es convoca amb el propòsit d’iniciar una nova etapa en la direcció i edició de la revista. En aquesta nova etapa, cada període anual de la revista estarà dirigit per un arquitecte -o equip- diferent, de manera que cada anualitat de la revista reculli mirades dinàmiques i inquietuds diverses en relació a l’actualitat de l’arquitectura i als reptes del territori d’influència de la nostra demarcació.

Dates
Si en la lectura de les bases sorgeix algun dubte, es pot fer la consulta mitjançant un correu electrònic a cultura.tar@coac.net abans del 15 de febrer de 2019.

Les propostes es presentaran presencialment abans de les 14:00 h del divendres 1 de març de 2019 al Registre de la Demarcació de Tarragona del COAC.


31/01/2019
Tornar