Accions Pla Impulsa a l'àmbit empresarial

Accions Pla Impulsa a l'àmbit empresarial

El dilluns 25 de febrer es va dur a terme a plaça Nova una nova jornada per presentar les accions del Pla Impulsa en l'àmbit empresarial centrades en el canvi estratègic, la innovació en màrqueting i la internacionalització i adreçades a empreses d'arquitectura.
- El programa de canvi estratègic i model de negoci va ser presentat per José Javier Quintana i Albert Alegret, de bSA [Rethinking Architecture], del minut 4' al 26', aproximadament, del vídeo.
- L'acció d'innovació en màrqueting fou explicada per Eulàlia Balañà, d' EB Creació i Consolidació d'Empreses, del minut 26' del vídeo al 45', aproximadament.
- El programa d'internacionalització va ser presentat per Elena Orteu i Carlos Coloma, de Search & Drive Management & Consultants (1 h 02' a 1 h 11' del vídeo, aproximadament).
- Per últim, es va dur a terme la presentació de les bases i resposta als dubtes (1 h 11' a 1 h 40').

Vegeu el vídeo de la sessió


Aquestes accions formen part dels programes de millora de la competitivitat, suport a emprenedors i suport a l'exportació del Pla Impulsa de Suport a l'arquitecte del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

A la jornada es va fer la presentació de la convocatòria de selecció d’empreses per participar en un dels tres programes intensius d’assessorament i suport, que tindran lloc els mesos d'abril i maig d'enguany. L'objectiu d'aquests programes és dotar d'eines de millora de la competitivitat a les empreses d'arquitectura.

La sessió va ser conduida per Mònica Vila, coordinadora dels tres programes. Al final de la presentació dels tres consultors es va informar dels sis tallers de treball complementaris als programes, que tractaran temes empresarials específics i seran oberts a tot el col·lectiu d'arquitectes.


26/02/2013
Tornar