Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Digital Globe. Institut Cartogràfic de Catalunya

Escollits els 6 equips per a l'estudi i avaluació de les finques afectades de l'entorn de la Sagrada Família

Ha finalitzat ja el procés de selecció per escollir els equips que han de participar en l’estudi i avaluació de les finques afectades de clau 17/6, 17/7, clau 6 i clau 5, que es troben a les illes davant del Temple fins la Diagonal, en el marc del procés que Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona ha endegat per reordenar els entorns de la Sagrada Família. Consulteu aquí els resultats.

En el procés de participació ciutadana que es va dur a terme prèviament es va decidir que fos el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, com a entitat independent, qui proposés sis equips de professionals per realitzar els treballs per analitzar cadascuna de les finques afectades, amb l’objectiu d’obtenir informació detallada de les característiques i estat de conservació de les edificacions existents dins d’aquest àmbit. Els treballs seran encarregats per Hàbitat Urbà (Ajuntament de Barcelona).

Procés de selecció per escollir els equips
Per poder dur a terme aquesta tria de sis equips, el COAC va convocar un procés de selecció que tenia com a data límit per presentar-s'hi el passat 26 de setembre.

Tota la documentació sobre el procés es troba aquí: 
- Resultats 
-
Puntuacions: Procés A - Procés B - Procés C
- Bases

- Document tècnic
- Àmbits


15/09/2014
Tornar