Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Nous usos per a l'antic hospital d'Olot

Nous usos per a l'antic hospital d'Olot

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des de l'Ajuntament d'Olot s'ha engegat un procés participatiu obert a la ciutadania sobre els futurs usos de l'Hospital Sant Jaume de la ciutat. Dins aquest procés participatiu i de debat, el divendres dia 7 de novembre, la Delegació Garrotxa-Ripollès va organitzar una trobada per parlar i debatre sobre els usos futurs de l'actual edifici.

Amb la presència dels regidors de promoció de la ciutat, comerç i turisme; i d’ensenyament i salut, Estanis Vayreda i Nuria Fité, respectivament; de l’alcalde d’Olot, Josep M Corominas; i de la delegada Neus Roca, es van explicar les possibilitats d’usos de l’edifici de l’hospital Sant Jaume i la valoració per part de l’Ajuntament.

Es planteja un edifici d’usos múltiples, on convergeixin la centralització de serveis municipals, continuar amb l’assistència a la gent gran, i un espai de servei a l’illa energètica que s’està desenvolupant a l’entorn de la plaça Mercat, el Montsacopa i la Caritat.

Un cop acabada l’explicació dels treballs i estudis realitzats per l’Ajuntament, es va obrir un torn de preguntes i propostes dels assistents on es va obrir el debat dels usos comercials dins i fora de la trama urbana, la revitalització del nucli antic.
 

25/11/2014
Tornar