Premi ex aequo en la 2a edició del Premi BASF d’Arquitectura

Imatge: 
© Manuel i Luis Clavel / © Bet Capdeferro i Ramon Bosch
El 3 de juny va tenir lloc a l’Altell del Col·legi d’Arquitectes a Barcelona l’acte de lliurament dels premis de la 2a edició del Premi BASF d’Arquitectura.

El jurat, format per Enric Mir, arquitecte i vocal de la Junta de Govern del COAC; Pere Borralleras, Marketing Manager BASF Construction Chemicals Iberia; i Eva Barbas, tècnica del departament de Servei Tècnic de BASF Construction Chemicals España; va decidir atorgar ex aequo el 1r Premi als projectes “Escola Bancal de Lloret de Mar”, realitzat per Bet Capdeferro i Ramon Bosch, i la reforma de la “Farmàcia Casanueva a Múrcia”, de Manuel Clavel Rojo i Luis Clavel Sainz.

Els premis BASF d'Arquitectura, dirigits a arquitectes de l'Estat espanyol i Portugal, tenen per objectiu premiar els millors projectes arquitectònics utilitzant productes i solucions tècniques amb materials BASF.

Més informació

Conveni de col·laboració
El mateix dia, el degà del COAC, Lluís Comerón, i el director general de BASF Construction Chemicals España, SL, Eduardo Brandao, van formalitzar l’acte de signatura de renovació del conveni de col•laboració entre ambdues parts.

En el marc d’aquest conveni es realitzen diferents activitats de promoció, formació i comunicació adreçades al col·lectiu d’arquitectes col•legiats de tot Catalunya.

6/06/2014
Tornar