Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del veredicte de la Mostra d'Arquitectura de Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 20 de gener es va dur a terme a la sala d'actes del Col·legi la presentació i lliurament de guardons a les 43 obres seleccionades i 14 mencionades a la 1a Mostra d'Arquitectura de Barcelona.

La Mostra, a la qual s'hi han presentat 208 obres de 10 municipis del Barcelonès i Baix Llobregat, recull obres d'edificació, rehabilitació i reforma; d'espais exteriors i d'interiorisme realitzades entre l’1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2011.

De les obres presentades, el jurat n'ha seleccionat 14 dins la categoria de menció que han destacat per motius diversos motius com per exemple el d'innovació, harmonia i simplicitat constructiva. 

En el trascurs de l'acte, també es va presentar el web de Mostres, una de les novetats més destacades del nou web del Col·legi d'Arquitectes, que inclou totes les obres inscrites a les mostres dels darrers anys. 

Les mostres d'arquitectura tenen per objectiu divulgar la tasca dels arquitectes i fer-la comprensible per a la societat, esdevenint així una exposició de la feina feta pels arquitectes. 

Vegeu l'acta del jurat.
27/01/2014
Tornar