Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Es convoca la X Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota

El termini d’inscripció i presentació de la documentació s'ha ampliat fins el dilluns 13 de març de 2017. 

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la X Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 4rt Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2015-2016 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).


A partir del dimecres 8 de febrer s'obren les inscripcions. Les obres es poden presentar per via telemàtica a través d'aquest portal.

Podeu consultar les bases aquí.


A més a més, en ocasió de la celebració del 20è aniversari de la Biennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota, durant el segon semestre del 2017 s'atorgarà un premi extraordinari Alejandro de la Sota a la millor obra, dins de cada categoria, a escollir entre les diferents obres premiades al llarg d’aquests vint anys de Biennal. 

L’objectiu d’aquesta convocatòria extraordinària és posar en valor la trajectòria i rellevància d’aquests Premis com el millor reconeixement, estímul i impuls de l’arquitectura a les nostres comarques.


8/02/2017
Tornar