Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

X Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la X Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 4rt Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2015-2016 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

A partir del dimecres 8 de febrer s'obren les inscripcions. Les obres es poden presentar per via telemàtica a través d'aquest portal. El termini d’inscripció finalitza el dilluns 13 de març de 2017.

Podeu consultar les bases aquí.

A més a més, en ocasió de la celebració del 20è aniversari de la Biennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota, durant el segon semestre del 2017 s'atorgarà un premi extraordinari Alejandro de la Sota a la millor obra, dins de cada categoria, a escollir entre les diferents obres premiades al llarg d’aquests vint anys de Biennal. 

L’objectiu d’aquesta convocatòria extraordinària és posar en valor la trajectòria i rellevància d’aquests Premis com el millor reconeixement, estímul i impuls de l’arquitectura a les nostres comarques.


ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS:
El dijous 27 d'abril a les 18.30 h es farà l'acte de lliurament de premis.


L'acte s'iniciarà amb la intervenció del president de la Demarcació i amb la conferència “Jurats, Premis i Conceptes: per a què necessitem atorgar premis?” que anirà a càrrec del doctor arquitecte Pau de Solà-Morales, on indagarà sobre la conveniència d’atorgar premis per a establir conceptes arquitectònics estables a llarg termini.

A continuació el secretari de la Mostra, l'arquitecte Josep Anglès, desvetllarà el veredicte del Jurat amb les obres finalistes i guanyadores. També s'atorgarà el quart Premi Alejandro de la Sota.

Clourà l'acte el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet Tous.

Finalment s'inaugurarà l'exposició d'aquesta mostra on es podran veure totes les obres que s'han inscrit en aquest certamen.

Descarregueu el programa de l'acte de lliurament de premis aquí.

Consulteu l'acta amb les obres seleccionades aquí.
Consulteu l'acta amb les obres finalistes i premiades
aquí.

Consulteu les obres guardonades aquí.

EXPOSICIÓ:
Del 27 d'abril al 7 de juliol del 2017 es podrà veure l'exposició d'aquests premis a la Sala d'exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
(Carrer Sant Llorenç, 20-22, Tarragona)

A partir del mes de juny de 2017 l'exposició iniciarà la itinerància per les diferents ciutats de la Demaració de Tarragona.
Consulteu el calendari aquí.8/02/2017
Tornar