Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Mostra d'arquitectura Catalana Tarragona

XII Biennal Alejandro de la Sota

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la XII Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona i, en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, el 6è Premi Alejandro de la Sota.

L'objectiu és distingir les obres més significatives que s'han construït en el bienni 2019-2020 en l'àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

A partir del divendres 30 de juliol de 2021 es van obrir les inscripcions. Les obres es podien presentar per via telemàtica. El termini d'inscripcions va finalitzar el dijous 30 de setembre de 2021.
 
Podeu consultar les bases aquí.
 
ACTE D'ENTREGA DE PREMIS:
El divendres 19 de novembre es fa l'acte de lliurament de premis, on es desvetlla el veredicte del Jurat amb les obres finalistes i guanyadores i es lliuren els premis.
 
L'acte s'inicia amb la benvinguda del president de la Demarcació de Tarragona del COAC i amb l'intervenció del president del CSCAE, Lluís Comerón. 
 
A continuació el secretari de la Biennal, desvetlla el veredicte del Jurat amb les obres seleccionades, finalistes i guanyadores. També s'otorga el sisè Premi Alejandro de la Sota.
 
Tanca l'acte la degana del COAC, Assumpció Puig.
 
Finalment s'inaugura la exposició d'aquesta mostra on es poden veure totes les obres que s'han inscrit en aquest certamen. 
 
Descarregui el programa de l'acte aquí.
 
Consulteu l'acta amb les obres seleccionades aquí.
Consulteu l'acta amb les obres finalistes i premiades aquí.
 
Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.
 
Galeria de projectes de totes les mostes
 
EXPOSICIÓ:
Del 19 de novembre de 2021 al 28 de gener de 2022 es podrà veure l'exposició d'aquests premis a la Sala d'Exposicions de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. (Carrer Sant Llorenç, 20-22, Tarragona)
 

A partir del mes de febrer de 2022 l'exposició iniciarà la itinerància per diferents ciutats de la Demarcació de Tarragona.


#COACTarragona

logo del coac

 

 

30/07/2021
Tornar