Mostres d'arquitectura catalana

8a edició de la Mostra d'Arquitectura de les Comarques Centrals

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC convoca la 8a edició de la Mostra d’Arquitectura Catalana de Comarques Centrals amb l’objectiu de registrar, destacar i divulgar la feina realitzada pels arquitectes en l’àmbit territorial de l’Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i en les zones d'influència de la Demarcació de Comarques Centrals.

El programa de les Mostres d'Arquitectura del COAC recull l'herència de les biennals i triennals organitzades des de les diferents seus col·legials, buscant potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici –basat en la transversalitat i la resolució d'entorns complexos– que van més enllà de les atribucions clàssiques. Busca ser una exposició de la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, la versatilitat d'un ofici ple de perfils professionals diversos i múltiples exercicis. En definitiva, múltiples Arquitectures.

En el marc de la Mostra, es convoca també el Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà, que té la voluntat de reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals.

Poden optar a la Mostra les obres i treballs finalitzats entre l'1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2020, produïts en l'àmbit territorial esmentat. 

El termini de presentació de propostes finalitzarà el 30 de juny de 2021 

· Consulteu les bases de la Mostra i del Premi 
- Autoritzacions
· Inscripcions

Més informació a mostra.cc@coac.cat
 
21/05/2021
Tornar