Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L'Agrupació de Joves Arquitectes convoca l'onzena edició dels Premis AJAC

Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, amb la finalitat de proporcionar a aquests professionals emergents una bona difusió de la seva feina.

Aquests Premis se celebren biennalment, alternant la convocatòria dels mateixos amb un any en què  l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors. Aquesta difusió es fa mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant i el cicle "Inexperiències", on cada un dels arquitectes o equips d'arquitectes premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant del públic assistent, amb la finalitat de generar un debat entre el conferenciant i els oients.

Enguany els Premis AJAC arriben a la seva onzena edició després de 22 anys d’història. Any rere any, l'Agrupació constata que ha aconseguit l'objectiu d'actuar com a plataforma de llançament de nous talents, que tot just s'inicien en la professió, i que han tingut l'oportunitat d'avançar en la seva carrera professional consolidant-se, anys després, com a arquitectes de referència.

El termini de presentació de projectes per a aquesta convocatòria finalitzarà el 19 de març a les 13 h, i està previst que el resultat s'anunciï durant mes de maig, coincidint amb la Setmana de l'Arquitectura.

Pots descarregar les Bases dels Premis aquí.

Publicació dels Premis AJAC X
D'altra banda, l'AJAC ha publicat un llibre recull de totes les obres, projectes, articles i empreses d’arquitectura premiats a la desena edició dels Premis. Podreu trobar exemplars d'aquesta publicació a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell (al vestíbul de plaça Nova).

Amb el patrocini de:

HNA
21/02/2018
Tornar