L'Agrupació de Joves Arquitectes convoca l'onzena edició dels Premis AJAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, amb la finalitat de proporcionar a aquests professionals emergents una bona difusió de la seva feina.

Aquests Premis se celebren biennalment, alternant la convocatòria dels mateixos amb un any en què  l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors. Aquesta difusió es fa mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant i el cicle "Inexperiències", on cada un dels arquitectes o equips d'arquitectes premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant del públic assistent, amb la finalitat de generar un debat entre el conferenciant i els oients.

Enguany els Premis AJAC arriben a la seva onzena edició després de 22 anys d’història. Any rere any, l'Agrupació constata que ha aconseguit l'objectiu d'actuar com a plataforma de llançament de nous talents, que tot just s'inicien en la professió, i que han tingut l'oportunitat d'avançar en la seva carrera professional consolidant-se, anys després, com a arquitectes de referència.

El termini de presentació de projectes per a aquesta convocatòria finalitzarà el 19 de març a les 13 h, i està previst que el resultat s'anunciï durant mes de maig, coincidint amb la Setmana de l'Arquitectura.

Pots descarregar les Bases dels Premis aquí.

Publicació dels Premis AJAC X
D'altra banda, l'AJAC ha publicat un llibre recull de totes les obres, projectes, articles i empreses d’arquitectura premiats a la desena edició dels Premis. Podreu trobar exemplars d'aquesta publicació a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell (al vestíbul de plaça Nova).

Amb el patrocini de:

HNA
21/02/2018
Tornar