No t'ho perdis! Març 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El mes de març ens porta, a més del bon temps, un seguit d’exposicions i conferències que no podem deixar passar.

Comencem amb la conferència "Figuracions", que Jacobo García Germán impartirà a la seu de Tarragona del COAC el proper 7 de març. L'arquitecte i editor madrileny farà un repàs a les seves obres recents en els dos camps d’actuació on sol treballar: l’arquitectura i les publicacions.

Del 19 al 21 de març se celebrarà al MACBA el Fòrum d’Habitatge i Rehabilitació a Barcelona, amb ponències destinades a posar en valor el dret a l’habitatge en aquesta ciutat. Hi haurà debats amb la presència de tots els agents implicats en el sector.

Dins el capítol exposicions, fins al 10 de març es pot visitar a l’Altell del COAC la mostra "Afinitats Descobertes: Quaderns a Europa", que rememora el ressò que va tenir una de les etapes més cèlebres d’aquesta revista sota la batuta de Josep Lluís Mateo.

Fins al 17 de març es pot visitar a l’Espai Picasso del COAC (a la planta superior de l’exposició anterior) la mostra Col·leccions COAC.18 sobre el treball experimental de Soldevila, Soldevila, Soldevila arquitectes, que recull maquetes i dibuixos de projectes desenvolupats al marge de la pràctica professional convencional.

El Centre Cultural Bòlit de Girona acull l’exposició “Les Imatges Eco”, d'Isaki Lacuesta, retrospectiva organitzada pel centre Georges Pompidou, complementada amb una instal·lació de l’autor i Pep Admetlla. És el primer cop que el Bòlit ocupa les tres seus de la institució. Es pot visitar fins al 28 d’abril.

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona. Us recomanem diverses activitats organitzades amb motiu d'aquesta jornada, començant per la projecció al COAC del documental "Tangassogo. Cuidem la casa", el 4 de març a les 18.30 h, amb la presència d’Agustí Coromines, autor del documental, i dels arquitectes autors del projecte.

D'altra banda, el dia 7 al vespre l’Associació Intercol·legial de Catalunya organitza un acte en el qual es llegirà el decàleg “El nostre clam per l’equitat”. Se celebrarà al Pati de Columnes del Col·legi de l’Advocacia a les 18.30 h.

El dia 9 s’ha organitzat un itinerari pel barri de la Sagrada Família amb motiu també del Dia de la Dona, que guiarà el Globus Vermell. Es farà a les 11 del matí.

Per últim, el proper 11 de març se celebrarà al COAC el debat “La vida quotidiana a les ciutats”, moderat per la degana, on es parlarà de la visió de gènere dins l’espai urbà.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes a l’Agenda d’Arquitectura. Bon mes de març!
26/02/2019
Tornar