11a biennal internacional de paisatge barcelona

Últims dies per participar al Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
El 30 de maig de 2020 finalitza el termini per presentar-se al Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, convocat en el marc de l'11a Biennal Internacional de Paisatge i patrocinat per la Fundació Banc Sabadell.

El termini de presentació de la documentació havia quedat aturat amb l'inici de l'estat d'alarma, però amb la represa del còmput dels procediments que es tramiten per mitjans telemàtics, el termini ha quedat fixat en el 30 de maig.

Us recordem que poden presentar-se al Premi els projectes de paisatge construïts i projectes de planejament de paisatge aprovats, creats arreu del món entre 2015 i 2020. Un cop tancada la convocatòria, el Jurat Internacional seleccionarà 10 finalistes que presentaran els seus projectes durant la Biennal.

Hi haurà un únic premi amb una dotació econòmica de 15.000 euros, que es lliurarà durant la celebració del simposi. Els projectes seleccionats pel Jurat seran publicats en el catàleg de l'11a Biennal, mostrats en l'exposició del Premi Rosa Barba i presentats al web de l’arxiu digital de la Biennal, anomenat Paisateca.

Per participar-hi cal omplir el formulari d'inscripció. 

Per a més informació sobre la Biennal Internacional de Paisatge, clica aquí.
 
19/05/2020
Tornar