Disseny d’un habitatge bioclimàtic a la Seu d’Urgell

El disseny d'un habitatge bioclimàtic a la Seu d'Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca

Imatge: 
© COAC Lleida Delegació del Pirineu

El disseny d’un habitatge bioclimàtic a la Seu d’Urgell guanya el Premi COAC per a Treballs de Recerca 2019 d’estudiants de batxillerat de l’Alt Pirineu i Aran, organitzat per la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

En el mateix acte, es van lliurar els Premis de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme realitzats pels alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Joan Brudieu.

El dijous 23 de maig, la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida delCOAC va lliurar els tretzens Premis COAC per a Treballs de Recerca 2019 d’estudiants de batxillerat dels instituts de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran del curs 2018-2019.

El primer premi va ser per al treball de recerca Disseny d’un habitatge bioclimàtic a la Seu d’Urgell, de l’alumne Joan A. Garreta de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. Els accèssits van ser per al treball Aquelles muntanyes que s’han anat al cel, d’Andrea Nadal i Aina Flix, de l’Institut Joan Brudieu, i per a El Secret de l’Alt Pirineu: Les Cabanes de Pastor, d’Eulàlia Ramon, de l’Institut El Pont de Suert. L’entrega dels premis va tenir lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell i va ser presidida pel delegat del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo.

L’objectiu del premi és fomentar l’interès entre els alumnes de batxillerat pels treballs de recerca i investigació relacionats amb l’arquitectura i el disseny; la ciutat i l’urbanisme; el territori i el paisatge; i l’ecologia i la sostenibilitat.

Concurs de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme
En el mateix acte celebrat ahir, es van entregar els Premis de Fotografia 2019 d'Arquitectura i Urbanisme realitzats pels alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. El concurs estava convocat per la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC i el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d'Ensenyament.

El primer premi va ser per a Judith Batllori per Raig de Llum, el segon premi se'l va endur Marchie Tenorio per Cel i Terra, i el tercer va ser per a Gemma Bars per Waterfalls.

27/05/2019
Tornar