Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya

Visita guiada al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La delegació del Vallès va organitzar el passat dimarts,  26 de juliol, una visita guiada al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya i a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya, un centre de producció dedicat a la creació audiovisual a Terrassa, que ha esdevingut referent internacional en el món audiovisual.  

 
La creació del Parc, per part de l'Ajuntament de Terrassa, va ser una autèntica i potent acció política i urbanística. Durant la visita vàrem veure la transformació de l'antic Sanatori en Parc Audiovisual. 

El Centre de Conservació i Restauració és un equipament dissenyat especialment per a dur a terme els seus objectius principals de recuperar, preservar, catalogar, restaurar i difondre el patrimoni fílmic català. Amb prop de 40.000 títols de tots els temps i tipologies, el seu fons reflecteix la història del cinema català i del cinema a Catalunya. Les instal·lacions, que consten de 3000 m2, s'han dotat de tots els equipaments imprescindibles per poder tenir cura de tota mena de pel·lícules, tant fotoquímiques com digitals. 

A les instal·lacions del Parc Audiovisual vàrem poder visitar algun dels platós i decorats on s'han rodat films importants com ara "Un monstruo viene a verme" i celebrat grans esdeveniments televisius com ara "Operacion Triunfo". 

Per últim, vàrem prendre un cafè amb l'estimat arquitecte Jan Baca, qui ens va explicar en primera persona el projecte “Terrassa CITY OF FILM”, que posiciona la ciutat com a referent internacional en l’univers cinematogràfic. 

Volem agrair a la Mariona de la Filmoteca i al Quim del Parc Audiovisual l’excel·lent guiatge. Moltes gràcies pel vostre talent i predisposició! 

Més imatges de la visita en els següents enllaços:

Imatge 1imatge 2, imatge 3, imatge 4, imatge 5, imatge 6, imatge 7, imatge 8, imatge 9imatge10, imatge 11

Versió per a imprimirPDF version